Nu solliciteren

Junior Cloud Engineer - stage

Functie Junior Cloud Engineer - stage
Opleidingsniveau MBO niveau 4
Locatie Hardinxveld-Giessendam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking Een MBO stage verdient € 500,- per maand.
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een ambitieus en groeiend bedrijf dat clouddiensten levert. Wij zorgen ervoor dat onze klanten altijd en overal toegang hebben tot hun applicaties en data. Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers die naast hard werken ook graag plezier maken op de werkvloer.

Wij bieden jou als stagiair een ideale leeromgeving om je voorbereiden op een carrière in de ICT. Wij beschikken over diverse uitdagende opdrachten die je samen met je begeleider kan oppakken en uitvoeren.
Naast deze opdrachten bieden we jou de gelegenheid om mee te draaien in ons team van engineers, zodat je alles wat je hebt geleerd toe te passen in de praktijk.

Werkzaamheden

Omdat ons cloud-platform zo groot en breed is, ga je met ontzettend veel technieken werken en leer je elke dag weer veel bij. Je gaat bij ons aan de slag met technologie die zich bewezen heeft in de markt zoals: Microsoft (Microsoft 365, Azure, RDS, System Center) – VMware – Citrix – Nimble – Rubrik – Dell – PRTG – Ivanti – Tenable/Nessus.

Jouw studie met een mooi resultaat afsluiten kan met een opdracht op één van de volgende gebieden:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Tijdens deze stage word je goed begeleid. Het is ons doel om jou in korte tijd zoveel mogelijk te leren van ons Cloud-platform en verschillende virtualisatie methoden. Daarnaast krijg je als je studie daarom vraagt de ruimte om een onderzoek uit te voeren naar een specifiek onderwerp.

Bedrijfspresentatie

SEVENP

SEVENP - een gedreven bedrijf dat clouddiensten levert sinds 2009, hiermee waren we één van de eerste in Nederland. Begonnen met 7 mensen, zijn we uitgegroeid naar een enthousiast team van bijna 30 specialisten.

We maken mogelijk dat medewerkers van allerlei organisaties -zowel groot als klein- altijd en overal toegang hebben tot hun online werkomgeving. Verbonden, hulpvaardig, solide en grensoverschrijdend, want als je een vraag hebt, zijn we 24/7 bereikbaar om jou te helpen. Wij zorgen ervoor dat jij efficiënter, flexibeler en veiliger je werk goed kunt doen.

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, stellen we hoge eisen aan onszelf, onze service en aan ons platform. Dit doen we vanuit ons kantoor in Hardinxveld-Giessendam en overal waar we onze laptop openklappen. We gaan dóór totdat onze klanten tevreden zijn.

Doordat we een informeel bedrijf zijn, kennen we elkaar en onze klanten goed. En dát maakt werken bij SEVENP zo leuk!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024