Nu solliciteren

SOFTWARE ONTWIKKELAAR (IT/TI) – C#.Net – Angular 11 (Afstudeer / Meewerk)

Functie SOFTWARE ONTWIKKELAAR (IT/TI) – C#.Net – Angular 11 (Afstudeer / Meewerk)
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Breda, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking €350 p.m. voor meewerkstage en €500 p.m. voor afstudeerstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een echte Jedi Meester op het gebied van programmeren? Lees dan gauw deze vacature!

Samenvatting van de vacature

Wij zoeken namelijk een meewerkstagiar(e) of afstudeerder voor de periode september-juni of februari-juni. We hebben voor jou al een aantal kant-en-klare leerzame opdrachten klaarliggen. Denk hierbij aan het verder ontwikkelen of verbeteren van onze eigen app Applicatielink, het uitbreiden van onze ERP-module of het schrijven van een nieuwe module in Angular. Je zou echter ook onderzoek kunnen doen naar de toepasbaarheid en implementatie van Blockchain of naar AI-integratie in een bedrijfsapplicatie. Naast deze onderwerpen is het uiteraard ook mogelijk om samen met jou een leuke opdracht op te stellen. Jouw ideeën zijn dus zeker welkom! Bij een afstudeerstage kaderen we samen met jou de opdracht duidelijk af, zodat ook jouw school dit als een passende en uitdagende afstudeeropdracht ziet.

###Waar ga je mee werken?###

Je gaat gebruik maken van softwarepakketten als Visual Studio en SQL Management Studio. Verder maken wij gebruik van Devexpress, DXtreme, Cordova en Angular 4 als third-party softwarepakketten. Of je hier wel of geen gebruik van gaat maken hangt uiteindelijk af van je opdracht of je onderzoek. Bij ons is C#.NET de voorkeurstaal, maar dit staat niet in steen gebeiteld. Met een goede onderbouwing kan jij voor jouw opdracht of onderzoek eventueel ook een andere taal kiezen.

###Wie zijn wij?###

dit bedrijf is een organisatie bestaande uit ongeveer 22 werknemers en we delen één gezamenlijke passie; IT! Ons kantoor staat in Breda en vanuit daar zetten we onze kennis iedere dag in om klanten te helpen met technische vraagstukken. Hierbij kun je denken aan het implementeren van een nieuw ERP-systeem, maar we maken bijvoorbeeld ook applicaties op maat. Het team bestaat daarom voor het grootste deel uit developers, dus er is altijd iemand die jou kan begeleiden. De gemiddelde leeftijd ligt bij ons ongeveer op 30 jaar, wat zorgt voor een informele werksfeer. Deze werksfeer kenmerkt zich door hard werken wanneer nodig, maar er is ook vooral ruimte voor een dolletje op zijn tijd.

###Wat krijg je van ons?###

Zoals gezegd heerst er een goede werksfeer, maar er is nog meer! Misschien wel het grootste voordeel voor jou is de ontwikkeling die je bij ons zal doormaken. De vele stagiaires die je voor zijn gegaan, zijn hiervan het levende bewijs. En als jij belooft dat je er 100% voor gaat en je binnen vijf maanden bewijst, is het zelfs mogelijk dat je bij ons mag blijven werken als bijbaan of vaste baan. Zo zijn veel werknemers ook bij dit bedrijf terechtgekomen. En omdat we je inzet erg op prijs stellen krijg je natuurlijk ook een aardige stagevergoeding (meewerkstage €350, afstudeerstage €500), vers gemalen bonenkoffie en twee 27” beeldschermen.

Gewenste profiel

Asamco BV

Soort organisatie
Asamco BV is een service organisatie. Het bedrijf levert zowel standaard software producten, als maatwerk producten en consultancy en implementatie diensten. Het meerendeel van deze producten en diensten zijn direct gerelateerd aan software voor bedrijfsprocessen. Denk hierbij aan financiele software, ERP software, integraties, etc.

Het Asamco team is een gezellig en jong team waarbij goede samenwerking centraal staat.

Producten en Diensten
Producten
De standaard financiele en ERP software welke gevoerd wordt zijn de producten van Sage Pastel. Sage is wereldwijd één van de grootste spelers op het gebied van bedrijfssoftware, maar is in Nederland nog klein.

Diensten
Asamco levert bij de Sage Pastel producten ook de implementatiediensten, geeft training en ontwikkelt maatwerk dat aansluit op deze producten. Daarnaast maakt Asamco ook losstaande software producten en worden er ook integraties tussen verschillende systemen gebouwd.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024