Nu solliciteren

Stage Marketing / Content Creator

Functie Marketing/ Content creator
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Berkel en Rodenrijs, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Je maandsalaris stellen we vast na onze kennismaking
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Volg je een MBO of HBO-opleiding in de richting Marketing & Communicatie of Creative Business en zoek jij een creatieve stage in Rotterdam? Bij Communication Partners kun je stage lopen of jouw afstudeeropdracht uitvoeren. Als onze vacature Stage Marketing / Content Creator past in jouw studiejaar, laat dan je gegevens achter en we maken een afspraak.    

Tijdens jouw stage bij Communication Partners ben je betrokken bij ons team in Berkel en Rodenrijs. Met elkaar verzorgen we pakkende promotie met signing en branding voor klanten. Projecten die we opleveren willen we graag laten zien met korte teksten, foto’s en video. Die maak jij en plaats je op onze website en social media.

Werkzaamheden

Online marketing  Online marketing is helemaal jouw ding en je hebt een uitstekend gevoel voor de Nederlandse taal. Voor het schrijven van teksten werk je samen met onze tekstschrijver, maar ga je ook zelfstandig aan de slag. Ook ga jij je bezighouden met het creatief bewerken van foto’s en video’s. Fotografie en ontwerpen is een belangrijk onderdeel binnen ons bedrijf en daar ga je aan meewerken, samen met ons team.     

De invulling van jouw stage ziet er ongeveer zo uit:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Bedrijfspresentatie

CommunicationpartnersBV

Communication Partners staat bekend als de specialist in communicatie en promotie waar je als bedrijf blind op kunt vertrouwen. Full service betekent bij ons dat we aan één blik vaak al genoeg hebben en dat vertrouwen krijgen we ook. Natuurlijk moet je dat vertrouwen eerst winnen en verdienen.

Wat wij bedoelen met Communicatie met Impact

Met een bont gezelschap van communicatie professionals, creatievelingen, meedenkers en doorpakkers laten wij je heel graag zien wat wij bedoelen met communicatie met impact. Een team waar wij heel trots op zijn, waar we op kunnen bouwen en dat we . En onze bedrijfsnaam zegt het eigenlijk al, wij zijn jouw partner in communicatie. Vanuit verschillende disciplines helpen wij bedrijven beter zichtbaar te zijn.

Promotionals en gigantisch veel andere producten

Naast een enorm breed en promotionals en gigantisch veel andere producten gaat het ons met name om de kwaliteit. Kwaliteit vanaf moment één, jouw kennismaking met Communication Partners, ons team, de manier waarop wij ons marketingmateriaal aan je presenteren, online en offline. Maar vooral, het contact onderling met onze eigen vakmensen en met onze klanten.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024