Nu solliciteren

Recruitment Stagiair(e) gezocht bij dit bedrijf in Amsterdam

Functie Recruitment Stagiair(e)
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste Recruitment Stagiair(e) om ons team te versterken! Als Recruitment Stagiair(e) krijg je de kans om praktijkervaring op te doen binnen een dynamische werkomgeving en een bijdrage te leveren aan het wervingsproces van ons bedrijf.

Recruitment is een oude dienst die al in het Romeinse Rijk werd gebruikt om gladiatoren te vinden. Hoewel de dienst in de loop der tijd is ontwikkeld en geëvolueerd, blijft het achter wat betreft digitalisering, innovatie, diversiteit en inclusiviteit. De markt wordt overspoeld door cowboys die hoge tarieven rekenen en onduidelijke processen hanteren, waardoor dit ambacht helaas besmeurd is geraakt. Gelukkig zijn er nog steeds professionals werkzaam in deze sector die zich houden aan een code of conduct, een ethisch keurmerk dat de groei en ontwikkeling van zowel individuen als organisaties waarborgt.

Recruitment-as-a-service is een gepersonaliseerde dienst die het ecosysteem faciliteert in de groei en ontwikkeling van zowel kandidaat als klant gedurende de gehele employee life-cycle. Bij dit bedrijf zijn we voortdurend bezig met innoveren en groeien, en daarom zijn we op zoek naar ambachtelijke consultants die willen bijdragen aan het humaniseren van digitale groei door het matchen van persoonlijkheid en cultuur. Om dit te bereiken, hebben we ons eigen Polestar-model ontwikkeld om de menselijke geest in kaart te brengen.

Kenmerken van de organisatie:

In het humaniseren van digitale groei focussen wij ons op de domeinen van online marketing en e-commerce. Al jouw collega’s zijn in staat om inhoudelijk mee te denken met klant en kandidaat. Vaak hebben zij een achtergrond hierin, maar wat ons allen bindt is de passie voor de mens. Weten wat iemand zijn grootste achievement, grootste learning en historie is.Wij geloven dat het succes van mensen meer wordt bepaald door wie jij bent dan sec wat je weet, of hebt gedaan. Uiteraard zit hier een verband in. Typerend voor mensen binnen dit bedrijf,  is dat ze graag zichzelf en anderen willen begrijpen, innoveren om impact te maken.  Hierin verbinden en inspireren we intern en extern mensen om een authentieke en langdurige relaties op te bouwen. We vullen daarin geen vacatures, maar bouwen en committeren ons aan het succes van onze klanten en kandidaten.

Functieomschrijving:

Profiel:

Wij bieden:

●      Een uitdagende en leerzame stage waarin je veel kunt leren over recruitment, met de mogelijkheid om daarna bij ons te komen werken;

●      Begeleiding door ervaren recruitment professionals;

●      Een gezellige en informele werksfeer.

●      Een stagevergoeding.

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage in recruitment en herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan jouw CV naar . Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Decent

Kenmerken van de organisatie:
In het humaniseren van digitale groei focussen wij ons op de domeinen van online marketing en e-commerce. Al jouw collega’s zijn in staat om inhoudelijk mee te denken met klant en kandidaat. Vaak hebben zij een achtergrond hierin, maar wat ons allen bindt is de passie voor de mens. Weten wat iemand zijn grootste achievement, grootste learning en historie is.Wij geloven dat het succes van mensen meer wordt bepaald door wie jij bent dan sec wat je weet, of hebt gedaan. Uiteraard zit hier een verband in. Typerend voor mensen binnen Decent, is dat ze graag zichzelf en anderen willen begrijpen, innoveren om impact te maken. Hierin verbinden en inspireren we intern en extern mensen om een authentieke en langdurige relaties op te bouwen. We vullen daarin geen vacatures, maar bouwen en committeren ons aan het succes van onze klanten en kandidaten.

Recruitment-as-a-service is een gepersonaliseerde dienst die het ecosysteem faciliteert in de groei en ontwikkeling van zowel kandidaat als klant gedurende de gehele employee life-cycle. Bij Decent zijn we voortdurend bezig met innoveren en groeien, en daarom zijn we op zoek naar ambachtelijke consultants die willen bijdragen aan het humaniseren van digitale groei door het matchen van persoonlijkheid en cultuur. Om dit te bereiken, hebben we ons eigen Polestar-model ontwikkeld om de menselijke geest in kaart te brengen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024