Nu solliciteren

Vormgeving / Design Stagiair(e) gezocht!

Functie Stagiair(e) Design
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Nieuwkuijk, Nederland
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Bij dit bedrijf gaan we hard. Momenteel zijn wij, onder andere doordat we wereldwijd opereren, de grootste motorkledingspecialist van Nederland. Onze ambities zijn groot, dus om deze groei verder te kunnen faciliteren willen wij ons team uitbreiden met een enthousiaste stagiair(e) vormgeving.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf werken we met meer dan 70 merken over de hele wereld. Voor al deze merken en producten hebben we met regelmaat grafische uitingen nodig voor advertenties, sociale media, video’s en meer. Als stagiair(e) vormgeving kan je bezig zijn met het shooten van onze producten, beginnend in onze eigen fotostudio, maar ook op verschillende vette locaties. Als je de content hebt geschoten zal je deze zelf mogen bewerken en wie weet verschijnt jouw content wel op onze socials of in een van de diverse campagnes. Deze functie is enorm breed, dit geeft jou volop kansen om je verder te ontwikkelen en ervaring op te doen.

Tijdens je stage zal je veel leren over vormgeving, eCommerce, (online) marketing en communicatie. Daarnaast is er ruimte om te zoeken naar een opdracht die aansluit bij wat jij graag wilt leren en die de afdeling design naar een hoger niveau weet te tillen. Ongetwijfeld dat je binnen onze werkzaamheden iets kunt vinden wat bij jouw wensen (en die van je opleiding) aansluit!

Gewenste profiel

Als stagiair(e) vormgeving ga je altijd vol gas aan de slag. Je bent een enthousiaste, leergierige hbo-student met affiniteit voor design. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband aan de slag. Om de beste content te creëren ben je nieuwsgierig, eigenwijs, een tikkeltje koppig en vooral creatief.

Tijdens je opleiding heb je al enige ervaring opgedaan met het volgende:

Afwisselende contentcreatie

Fotografie: shoots en editing

Video editing

Sociale media

Opmaken van advertenties, flyers, brochures etc.

Adobe Photoshop

Adobe Premiere

Adobe InDesign

Wat bieden wij

Bij dit bedrijf krijg je een eigen werkplek in een gloednieuw en modern kantoor. We werken in een jong, gezellig en dynamisch team en houden van een lolletje op zijn tijd. Medewerkers van dit bedrijf zijn gedreven en gemotiveerd om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen. De werksfeer is prettig en open en de organisatiestructuur is zeer plat te noemen met korte interne lijnen.

Daarnaast bieden wij:

Een lekkere stagevergoeding;

Gezellige vrijdagmiddagborrels;

Een sportruimte waar je jezelf voor en na het werk kan uitleven;

Drie keer per week personal kettlebell trainingen;

Verschillende teamuitjes;

Volop mogelijkheden om na je stage bij dit bedrijf te blijven werken.

Interesse?

Ben jij de stagiair(e) vormgeving die wij zoeken en ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur dan je cv en motivatie naar \lieneke.jong@chromeburner.com. Voor meer informatie over de functie of voor andere vragen bel je met Sergen Demirel, Head of Design, 073 – 200 80 20.

Bedrijfspresentatie

Chromeburner

ChromeBurner is een internationaal e-commerce bedrijf dat zich richt op het verkopen van motorkleding, -bescherming, -accessoires en merchandise. Bij ChromeBurner is een uitstekende service, een goed en oprecht advies en veel plezier van groot belang. Daarnaast zijn wij buitengewoon trots op ons uitgekiend en eigentijdse assortiment. We staan 100% achter alle producten die we verkopen.

Inmiddels bestaat ChromeBurner al 10 jaar en timmeren we flink aan de weg. We zijn zeer ambitieus en hebben eigenlijk belachelijk hoge groeiambities. Om deze te realiseren zullen we samen de wereld van motorgear op zijn kop zetten.

De missie van ChromeBurner is om het kopen van motorkleding weer fun te maken, we willen onze klanten aangenaam verrassen en we doen er alles aan om ze met een glimlach de weg op te krijgen. Motorrijden: mooier kunnen we het niet maken, makkelijker wel.

Wij denken dat er veel meer te halen valt uit de wereld van motorgear en we vervullen daarom met plezier de rol van energieke kickstarter. Klanten en leveranciers, eigenlijk iedereen, proeven bij ons het enthousiasme dat past bij het motorrijden. We brengen leven in de brouwerij, ons motto sluit hier nauw op aan: “fun starts here”.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024