Nu solliciteren

Commerciële Afstudeeropdracht bij Beverwijk Skin & Scar Company (BS&SC) met het merk dit bedrijf.

Functie Commerciële stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Haarlem, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Salaris opmerking o.b.v. 40 uur
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben je op zoek naar een hbo- of wo-afstudeerstage met veel verantwoordelijkheid, flexibiliteit en impact? Wil je leren, ontwikkelen en groeien door te werken binnen unieke markten die de toekomst vormgeven? Dan hebben wij bij de scale-up dit bedrijf een supergave afstudeerstageplek voor je!

Achtergrond Staudt Littekencrème

Omdat patiënten na ontslag uit het brandwondencentrum behoefte hadden aan een kwalitatief hoogwaardig en verzorgende litteken crème, ontwierpen de plastisch chirurgen van het centrum de Staudt Litteken crème. Er werd een commerciële Staudt huidverzorgende lijn opgezet om het mogelijk te maken deze brandwondenpatiënten gratis te voorzien van Staudt littekencrème. Hiervoor werd een samenwerking met Nederlandse Brandwonden Stichting gestart. Sinds 2008 ondersteunt Staudt Huidverzorging via de webshop van de brandwonden stichting de nazorg van de brandwondenpatiënt met grote potten littekencrème (250ml). En daar zijn wij trots op!

Op basis van de feedback van deze grote groep consumenten (ex-patiënten) wordt onze crème iedere keer weer verder verbeterd!

Joost verteld: “Goede nazorg voor patiënten met littekens heeft mij als plastisch chirurg altijd bezig gehouden. Hier ga ik iedere dag weer voor!”

Beverwijk Skin & Scar Company (BS&SC) is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van huidverzorgende producten voor wonden en littekens. Wij streven ernaar om hoogwaardige producten te leveren die effectief zijn in het verbeteren van de huidconditie en het verminderen van littekens. In het kader van onze groeiambities zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die voor een periode van 1 jaar bij BS&SC komt werken als Operationeel Leider van de Staudt Productlijn. Als Operationeel Leider krijg je de verantwoordelijkheid over diverse aspecten, waaronder (online) marketing executie, supply chain management, producentenbeheer, internationale expansie en klantenservice.

Werkzaamheden

Als Operationeel Leider van de Staudt Productlijn ben je verantwoordelijk voor het sturen van de dagelijkse operaties en het realiseren van onze groeidoelstellingen. Je krijgt de kans om jouw kennis en vaardigheden toe te passen in een dynamische omgeving en de bedrijfsvoering van BS&SC naar een hoger niveau te tillen. Jouw taken en verantwoordelijkheden omvatten:

o   leidinggeven aan het online marketingteam wat voornamelijk bestaat uit externe marketingbureaus;

o   Je bent betrokken bij het ontwikkelen en uitvoeren van een effectieve marketingstrategie om de Staudt Productlijn te promoten;

o   Je coördineert online campagnes, inclusief SEO, SEA en sociale media;

o   Je zorgt voor een consistente merkidentiteit en merkbeleving in alle marketingactiviteiten.

o   Analyseren van markt- en concurrentietrends om kansen te identificeren en het marketingplan bij te sturen.

o   Verantwoordelijk zijn voor de productie en levering van onze wond en - huidverzorgingsproducten;

o   Beheren van de relatie met producenten en zorgen voor kwaliteitscontrole en naleving van regelgeving;

o   Optimaliseren van de supply chain om efficiëntie en kostenbesparingen te realiseren;

o   Voortdurend monitoren van de voorraadniveaus en het plannen van de productie volgens de vraag.

o   Ondersteuning bieden bij de lancering van BS&SC-producten op de Amerikaanse markt en in de Gulf Cooperation Council (GCC, ofwel MiddenOosten);

o   Voorbereiden en uitvoeren van de lancering van onze producten op Amazon in alle EU-landen eind 2023.

o   Fungeren als aanspreekpunt voor klanten en beantwoorden van vragen over onze producten;

o   Zorgen voor een uitstekende klantenservice-ervaring en het oplossen van eventuele klachten;

o   Beheren van het aftersalesproces, inclusief garantieafhandeling en retourzendingen.

Gewenste profiel

Net zoals BS&SC, ben jij van nature energiek, gedreven en niet bang om zelf het initiatief te nemen. Je bent een ambitieuze en enthousiaste afstudeerder met passie voor commercie en je wil leren ondernemen! Je hebt zelfs de ambitie om – als het bevalt bij ons – partner te worden binnen onze onderneming.       

Je hebt een proactieve houding en kunt zelfstandig werken, waarbij je prioriteiten kunt stellen en deadlines kunt halen.

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Wat bieden wij

Als Operationeel Leider bij BS&SC krijg je de kans om waardevolle werkervaring op te doen in een groeiend bedrijf in de huidverzorgingsindustrie. Je zult betrokken zijn bij verschillende aspecten van de bedrijfsvoering en hebt de mogelijkheid om jouw stempel te drukken op de groei en ontwikkeling van BS&SC.

Daarnaast bieden wij:

Kickstart jouw carrière

Ben je geïnteresseerd in onze afstudeerstages of wil je meer weten? Neem contact met ons op via sjoerd@staudt-skincare.com of bel Sjoerd Kruijff, (DGA op +31 6 39310598) of solliciteer direct! 
We kijken uit naar jouw sollicitatie en hopen je binnenkort te verwelkomen bij Beverwijk Skin & Scar Company!

Staudt Skin Care

Joost Staudt is plastisch chirurg, oprichter en naamgever van Staudt Skin Care.
Joost startte zijn opleiding geneeskunde in 1994 in Groningen liep zijn co-schappen op Curaçao. Na zijn opleiding tot plastisch chirurg startte Joost in 2006 in Haarlem en Beverwijk als plastisch chirurg. Joost is vanaf 2022 weer werkzaam als plastisch reconstructief en handchirurg in Willemstad op Curaçao.
Joost Staudt is gespecialiseerd in aangezichtschirurgie, reconstructieve chirurgie en borstchirurgie. Daarnaast is hij door zijn werkzaamheden in brandwondencentra gespecialiseerd in aandoeningen van de huid en littekens.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024