Nu solliciteren

Stage content creator MBO/HBO Apeldoorn

Functie Content creator
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Apeldoorn, Nederland
Uren per week 28 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking op basis van 40 uur
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij creatief en op zoek naar een gave werkervaringsstage met inhoud? Lees dan verder!

Wij zijn op zoek naar onze nieuwe content creator stagiair. Celine (jouw voorganger) heeft haar stage bijna afgerond. Ben jij haar enthousiaste opvolger? Vanaf je eerste stagedag ga je bezig met het uitwerken van formats, het maken van video’s en/of het designen van flyers. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Vertel het ons en we kijken samen naar de mogelijkheden!

Over Globen
Globen is een uitzendbureau voor professionals binnen de groen- en infrabranche. Wij vinden en verbinden vakmensen binnen deze branche. Je komt als onze stagiair niet alleen voor Globen werken, maar ook voor onze dochterondernemingen KENNISS en BIJDA. BIJDA is de opleider voor de groen-, infra en bossector en KENNISS is hét leerplatform voor de buitenruimte.

Er heerst een fijne sfeer op de werkvloer, er wordt hard gelachen, maar ook hard gewerkt. Wij zijn een informeel bedrijf en natuurlijk wordt elke week afgesloten met een borrel.

Werkzaamheden

Op de marketing afdeling werken we met diverse programma’s uit het Adobe pakket. Mooi als je hier al bekend mee bent. Zo niet, dan valt dit natuurlijk altijd te leren. Bij ons krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en mee te werken aan verschillende (online) marketingprojecten, natuurlijk met de nodige begeleiding. De ene dag bouw jij mee aan de groei van onze social mediakanalen en de andere dag duik jij de wereld van Adobe in. Het begeleiden van een fotoshoot, waarvoor jij zelf de briefing hebt gemaakt, behoort ook tot de mogelijkheden. Aan het einde van de stage heb je zelf verschillende projecten opgezet en afgerond.

Dit ga je doen

Gewenste profiel

Wat bieden wij

In 2019 is ons hoofdkantoor verhuisd naar een nieuw modern pand, nog steeds gelegen in Apeldoorn. Bij ons is er een fijne sfeer op de werkvloer, er wordt gelachen, maar ook hard gewerkt. Wij zijn een informeel bedrijf waar geregeld borrels en activiteiten worden georganiseerd.

Interesse in deze stage?###

Reageer dan via de solliciteer button of stuur je motivatie en CV naar: werken@globen.nl. Voor vragen kun je bellen naar Luc Visser: 055-5346055.

Bedrijfspresentatie

Globen Personeel

Sterk vakmanschap op groen- en infragebied, met een hoog kwaliteitsbesef en gedegen knowhow. Dat is hoe Globen zich profileert naar haar medewerkers en opdrachtgevers. Of het nu om de realisatie, het beheer en onderhoud van infrastructuur of de groene ruimte gaat, Globen zet zich maximaal in voor iedere klus. Waar mogelijk multidisciplinair, om zo efficiënt in te kunnen spelen op de behoefte van haar opdrachtgevers om de buitenruimte integraal en flexibel te kunnen beheren. Naast uitzenden, detacheren en payrolling, buigt Globen zich ook over HR-vraagstukken en faciliteert zij haar opdrachtgevers op het gebied van SROI.

Als specialist op het gebied van groen en GWW-personeel spreekt Globen niet alleen de taal van de grondwerker of groenvoorziener, maar ook die van de calculator en projectleider.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024