Nu solliciteren

Stage marketing en communicatie MBO/HBO Apeldoorn

Functie Marketeer
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Apeldoorn, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking bij fulltime
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij stage lopen als online marketeer in Apeldoorn? Maak dan kennis met alle aspecten van online marketing via Globen!

Interesse in online marketing? Wij zoeken een enthousiaste stagiair die zich inzet voor onze online vindbaarheid. Vanaf je eerste stagedag ga je bezig met het beheren van de social media, het creëren van content voor onze website en het opzetten van SEA campagnes. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Vertel het ons en we kijken samen naar de mogelijkheden!

Over Globen

Globen is een uitzendbureau voor professionals binnen de groen- en infrabranche. Wij vinden en verbinden vakmensen binnen deze branche. Je komt als onze nieuwe stagiair niet alleen voor Globen werken, maar ook voor onze dochterondernemingen KENNISS en BIJDA. BIJDA is de opleider voor de groen-, infra en bossector en KENNISS is hét leerplatform voor de buitenruimte.

Er heerst een fijne sfeer op de werkvloer, er wordt hard gelachen, maar ook hard gewerkt. Wij zijn een informeel bedrijf en natuurlijk wordt elke week afgesloten met een borrel.

Werkzaamheden

Samen met het marketingteam ga je bezig met het opzetten van campagnes. Alle facetten van online marketing komen terug: het versturen van mails, het verspreiden van advertenties op Google en social media, het schrijven van blogs en het up-to-date houden van onze pagina’s. De campagnes worden opgezet in Hubspot, het CRM-systeem waarmee we werken. Hier kun je meteen ervaring mee op doen. Dat is mooi meegenomen, omdat veel bedrijven hiermee werken.  Aan het einde van de stage heb je zelf verschillende projecten opgezet en afgerond.

Dit ga je doen

Gewenste profiel

Wat bieden wij

In 2019 is ons hoofdkantoor verhuisd naar een nieuw modern pand, nog steeds gelegen in Apeldoorn. Bij ons is er een fijne sfeer op de werkvloer, er wordt gelachen, maar ook hard gewerkt. Wij zijn een informeel bedrijf waar geregeld borrels en activiteiten worden georganiseerd.

Interesse in deze stage?###

Reageer dan via de solliciteer button of stuur je motivatie en CV naar: werken@globen.nl. Voor vragen kun je bellen naar Luc Visser: 055-5346055.

Bedrijfspresentatie

Globen Personeel

Sterk vakmanschap op groen- en infragebied, met een hoog kwaliteitsbesef en gedegen knowhow. Dat is hoe Globen zich profileert naar haar medewerkers en opdrachtgevers. Of het nu om de realisatie, het beheer en onderhoud van infrastructuur of de groene ruimte gaat, Globen zet zich maximaal in voor iedere klus. Waar mogelijk multidisciplinair, om zo efficiënt in te kunnen spelen op de behoefte van haar opdrachtgevers om de buitenruimte integraal en flexibel te kunnen beheren. Naast uitzenden, detacheren en payrolling, buigt Globen zich ook over HR-vraagstukken en faciliteert zij haar opdrachtgevers op het gebied van SROI.

Als specialist op het gebied van groen en GWW-personeel spreekt Globen niet alleen de taal van de grondwerker of groenvoorziener, maar ook die van de calculator en projectleider.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024