Nu solliciteren

Stage Online Marketing bij Extendure in Eindhoven!

Functie Communicatie / Online marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Eindhoven, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 7 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij eindelijk na al die jaren eens uit de schoolbanken het bedrijfsleven in en al je opgedane kennis in praktijk brengen? Dan bieden wij jou een uitdagende (online) marketing/communicatiestage aan waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt. Met jouw passie en creativiteit draag je vanaf dag 1 bij aan de verdere groei van jezelf en Extendure.

Extendure verbindt ondernemers en hun ambities over de hele wereld. Wij maken online ondernemen duidelijk, effectief en bereikbaar door zeer nauwe banden en directe samenwerking met ondernemers. De handvatten voor online ondernemen en succesvolle online marketing, die leveren wij. Je wordt tijdens je stage begeleid door professionals in online marketing, social media, copywriting en international business. Je gaat werken met bedrijven die hun online presence willen verbeteren, meer willen verkopen via internet en bedrijven die willen uitbreiden naar het buitenland.

Wij zoeken de volgende dames/heren om ons online marketing communicatie team te versterken:

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Dus ben je per direct op zoek naar een leuke en uitdagende online marketing communicatiestage in de regio Eindhoven? Wacht dan niet langer en stuur een email met je CV en motivatie naar info@extendure.com.

Meer informatie? www.extendure.com

Bedrijfspresentatie

Extendure Creative Business B.V.

Extendure is hèt full service online marketing bureau uit Eindhoven. Wij spelen snel in op nieuwe online marketing ontwikkelingen voor websites en webshops, in binnen- en buitenland. Samen werken we full service aan meer conversies, leads en online zichtbaar worden door o.a. zoekmachine marketing (SEO/SEA), E-mail marketing, Social media en Web analytics.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024