Nu solliciteren

Stage Online Marketing bij Eventim Nederland

Functie Stagiair(e) Online Marketing
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Hoofddorp, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Bij Eventim Nederland, het leukste ticketingbedrijf van Nederland, zijn wij altijd op zoek naar een Online Marketing Stagiair(e)! Heb jij affiniteit met schrijven, Photoshop, social media en ben je helemaal thuis in de wereld van musicals, theatervoorstellingen, concerten, festivals en sportevenementen? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?

Eventim Nederland is één van de grootste en meest veelzijdige ticketingorganisatie van Nederland met het breedste aanbod aan live-entertainment. Zo kun je bij ons terecht voor tickets voor allerlei soorten evenementen, zoals; Disney’s AIDA, André in Ahoy, Holland Zingt Hazes, Rammstein, maar sportevenementen zoals de TT Assen en Libéma Open.  

In welk team kom je te werken?

Ons marketingteam bestaat uit een manager en 4 online marketeers waar je intensief mee zult samenwerken. Samen ondersteunen we producenten actief bij de marketing en promotie van hun evenementen. Denk hierbij aan het up to date houden van de homepage, het schrijven van de nieuwsbrieven en andere mailings en het bedenken van te gekke content voor onze social media kanalen. Hiervoor gaan we ook geregeld naar persevenementen en premières en bezoek je verschillende evenementen om daar verslag van te doen en de BN’ers het hemd van het lijf te vragen. Uiteindelijk zie je dus jouw eigen harde werk terug in al onze uitingen, hoe leuk is dat?  

Hoe ziet je dag eruit?

Na koffie en elkaar bijgepraat te hebben over het weekend is het maandagochtend tijd voor de wekelijkse marketingmeeting met de marketingcollega’s. Hier worden alle belangrijke punten voor aankomende week besproken. Als alles duidelijk is, kunnen we aan de slag!

Wanneer je de marketingplanning bekijkt, wordt duidelijk dat er een nieuwsbrief voor aanstaande donderdag op de planning staat, er nieuwe producties op de homepage gezet moeten worden en dat er nog wat social posts voorbereid moeten worden. Genoeg te doen dus! Rond 12.00 uur is het tijd voor de lunch, we halen even een frisse neus en lunchen met z’n allen in de kantine.

Als je nét weer zit, krijgen we een spoedje door: André Hazes gaat namelijk een nieuwe gastartiest aankondigen voor zijn show in Rotterdam Ahoy en dit moet worden meegenomen op social media en in de nieuwsbrief van aanstaande donderdag. Dus stappen we snel de auto in naar Rotterdam Ahoy voor een kort interviewtje met André en de nieuwe gastartiest.    

Wat vragen we van jou?

Wat kan je van ons verwachten?

Je ontvangt een marktconforme stagevergoeding en je reiskosten worden natuurlijk vergoed. Daarnaast bezoek je regelmatig een evenement voor je werk. Je komt in een relaxte werksfeer terecht, waar ook altijd ruimte is voor gezelligheid. Ook belangrijk: het kantoor is goed bereikbaar want we zitten midden in het centrum van Hoofddorp.

Enthousiast geworden?
Reageer dan meteen en kom ervaring opdoen in een leuke, dynamische en informele ticketingorganisatie! Stuur je sollicitatiebrief met CV per e-mail naar hr@eventim.nl t.a.v. Wendy Baars, HR Officer, o.v.v. “Stageplaats Marketing ”

Bedrijfspresentatie

CTS Eventim Nederland BV

Eventim Nederland is één van de grootste en meest veelzijdige ticketingorganisaties van Nederland met het breedste aanbod aan live-entertainment. Zo kun je bij ons terecht voor tickets voor The Lion King, Ladies of Soul en Kensington, maar ook voor de Tina-dag en TT Assen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024