Nu solliciteren

STAGE ALLROUND LABORANT / LABORATORIUM TECHNIEK

Functie Laborant
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4
Locatie Halsteren, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

DYNAMISCHE STAGEPLEK

Heb jij oog voor duurzaamheid, ben je nieuwsgierig en volg MBO niveau 4 opleiding Allround Laboratorium Techniek dan bieden wij je een actieve meewerkstage waar je in een dynamische omgeving aan de slag gaat op ons laboratorium.

OVER ONS

Eco-Point ontwikkelt, produceert en verkoopt sinds 1991 ecologische reinigingsoplossingen voor de industrie (B2B). Onze producten bevatten natuurlijke grondstoffen, zijn biologisch afbreekbaar, gevarensymbool vrij en onschadelijk voor mens en milieu. By nature, for life is onze boodschap. Helder en duidelijk. In alles wat we doen staan kwaliteit en veiligheid voor mens, milieu en materiaal voorop. Zo maken we reinigingswerkzaamheden aangenamer en dragen we bij aan een schonere wereld. Wij zijn al 30 jaar de pionier in de groene revolutie.

Sinds dit jaar produceren wij ook Anura, Ecolabel gecertificeerde reinigingsmiddelen voor thuis (B2C)

Bij Eco-Point werken ruim 35 betrokken en intrinsiek gemotiveerde mensen, dagelijks in de weer om de reinigings- en hygiëne wereld een beetje schoner en veiliger te maken voor mens en milieu.

Werkzaamheden

DIT GA JE LEREN:

Ons eigen laboratorium in Halsteren heeft behoefte aan een stagiaire die met een energieke, nieuwsgierige instelling en frisse blik een bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van de producten van Eco-Point.  Je voert analyses uit op samples uit onze fabriek, je ontwikkeld nieuwe duurzame producten, test reinigingsoplossingen voor klanten, analyseert en rapporteert. Daarnaast is er ruimte om een eigen opdracht op te pakken. Dit kan zowel gericht zijn op de interne processen (bijv. procesoptimalisatie) of meer commercieel extern.

ZO ZIET JE DAG ERUIT

Gewenste profiel

De sleutelwoorden voor deze stage zijn:

Ecopoint

Eco-Point ontwikkelt, produceert en verkoopt sinds 1991 ecologische reinigingsoplossingen. Onze producten bevatten natuurlijke grondstoffen, zijn biologisch afbreekbaar, gevarensymbool vrij en onschadelijk voor mens en milieu. By nature, for life is onze boodschap. Helder en duidelijk. In alles wat we doen staan kwaliteit en veiligheid voor mens, milieu en materiaal voorop. Zo maken we reinigingswerkzaamheden aangenamer en dragen we bij aan een schonere wereld. Wij zijn al 30 jaar de pionier in de groene revolutie.

Bij Eco-Point werken ruim 30 betrokken en intrinsiek gemotiveerde mensen die dagelijks in de weer zijn om de reinigings- en hygiëne wereld een beetje schoner en veiliger te maken.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024