Nu solliciteren

Inspirerende en uitdagende (online) marketingstage in Utrecht

Functie (Online) Marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Utrecht, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Salaris opmerking Reiskostenvergoeding als je geen studenten OV hebt.
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij als marketingstagiair ervaring opdoen? In onze uitgeverijen krijg je de kans jezelf te ontwikkelen tot een beginnend (online) marketeer. Onze ervaren professionals ondersteunen je graag in jouw ambitie. Of het nu gaat om online of offline communicatie, wij bieden ruimte om zelfstandig aan het werk te gaan tijdens een inspirerende en uitdagende marketingstage in Utrecht.

Werkzaamheden

Je krijgt een aantal eigen (online) marketingtaken die je zelfstandig mag uitvoeren onder supervisie van een marketeer. Zie je onderweg leuke uitdagingen, dan krijg je bij ons de kans om die op te pakken en uit te voeren. Ook als je graag van ons inspiratie krijgt, helpen wij je om aan leuke projecten te beginnen of om ze voort te zetten. Daarnaast maken wij graag gebruik van jouw expertise die je tijdens je opleiding hebt opgedaan***. ***Het hybride werken tijdens jouw stage maakt het werken afwisselend. Op kantoor in Utrecht zijn de collega’s dichtbij en wanneer je thuis werkt zijn ze online goed bereikbaar.

Vanaf januari/februari 2024 hebben wij stageplaatsen beschikbaar voor de duur van 5-6 maanden!

Wat zijn jouw taken?

Gewenste profiel

Heb jij het lef om zelfstandig activiteiten en projecten te organiseren en ben jij een echte aanpakker?

Dan zou ik niet langer wachten met mailen, wij zoeken jou!

Wat bieden wij

Onze oud-stagiair Manon over haar stageperiode:

“Wat er zo leuk aan deze stage is? Je bent echt onderdeel van een team, een team vol leuke collega’s. Ik heb ontzettend veel geleerd van de verschillende werkzaamheden, ik kon altijd mijn vragen stellen en naar mijn ideeën werd altijd geluisterd. Je ervaart echt hoe het is om bij een uitgeverij te werken en dat is ontzettend waardevol!”

Waar ga je stage lopen?

Binnen ons cluster hebben wij verschillende uitgeverijen van zowel fictie als non-fictie, en daarnaast hebben we nog een aantal online platforms. Deze imprints (merken) zijn o.a. KokBoekencentrum, Ten Have, Omniboek en Z&K. Wij zijn onderdeel van VBK media en gevestigd in Utrecht (Herculesplein 96). Onze organisatie is niet alleen veelzijdig en betrokken, je kunt ook veel leren en inzicht krijgen in de (online) communicatie van de uitgevers-, tijdschriften en boekenwereld.

Interesse?

Stuur jouw CV met motivatie naar Harma Nijhuis, marketingmanager \hnijhuis@vbkmedia.nl

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Bedrijfspresentatie

VBK media

Heb je altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen van een uitgeverij? Dan is dit je kans! VBK Media bestaat uit verschillende uitgeverijen, waaronder KokBoekencentrum, Omniboek en Z&K. Voor dit cluster zal je werkzaam zijn. VBK Media is gevestigd in Utrecht (Herculesplein 96) en er zijn meer dan 160 medewerkers werkzaam. Voor ons cluster zal je als voorwaardig lid van het marketingteam worden gezien en we zorgen er samen voor dat onze boeken en tijdschriften onder de aandacht komen middels online en offline campagnes en marketingplannen. VBK Media is niet alleen een dynamische organisatie waar betrokkenheid hoog in het vaandel staat en waar je ontzettend veel kunt leren, het geeft je ook veel inzicht in de communicatie van de uitgevers-, tijdschriften en boekenwereld.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024