Nu solliciteren

Uitdagende meewerkstage Quality Assurance

Functie Voedingsmiddelentechnologie of voeding & diëtetiek (MBO/HBO)
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Rotterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Reiskosten vergoeding
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Met de aanschaf van een nieuwe tool (Quasydoc) maken we de stap naar verdere digitalisering en professionalisering in ons bedrijf. De productinformatie (van grondstoffen, recepten en eindproducten) moet worden gescreend op onvolledigheid (“data cleansing”) en worden aangevuld al dan niet via de geautomatiseerde vragenlijst naar suppliers over de hele wereld. De link met het eigen ERP systeem is cruciaal in het gebruik van de nieuwe tool, hier zullen diverse tests en ook beoordelingen op correcte data moeten plaats vinden.

Werkzaamheden

Tijdens deze opdracht werk je binnen het team QA en werk je nauw samen met de afdelingen NPD en inkoop. Enige kennis of feeling van software tools is prettig. Het kunnen lezen en willen begrijpen van productspecificaties en begrip van de impact van foute data is een must. In de geboden opdracht kan een student zich goed ontwikkelen in een professionele omgeving.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Het werk gebeurt op locatie in Rotterdam (Piekstraat 63-65), waarbij het ook prima afgewisseld kan worden met thuiswerken.

Binnen deze opdracht leer je werken met digitalisering van (kwaliteits)data en leer je de impact op transsectionele bedrijfsprocessen (ERP). Ook verrijk je kennis op een breed productniveau.

De begeleiding is in handen van de QESH manager.

Nenco Food Group

Nenco Food Group bestaat uit drie onafhankelijke voedingsbedrijven, met elk een eigen specialisme. Alle drie de bedrijven zijn gefocust op natuurlijke, gezonde en/of allergievriendelijke voeding. Onder de Nenco Food Group vallen de merken Trouw Buckwheat (specialist in glutenvrije verwerking), DAFCO (Dutch Allergy Friendly Concepts) en De Molukken (import en export kruiden en specerijen).

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024