Nu solliciteren

Uitdagende HBO Commerciële Economie stage in Den Haag

Functie Accountmanager / Salesmanager
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Den Haag, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking De stagevergoeding wordt in overleg bepaald op basis van beschikbaarheid.
Stagevergoeding € 300 - 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste stagiaires voor onze Sales-Afdeling die ons team wil komen ondersteunen. Wij bieden je een gezellige en informele werkomgeving, waar je kennis op kan doen met de verschillende facetten rondom de sociale wetgeving en Sales. Ben jij communicatief sterk en ga jij geen uitdaging uit de weg? Kom dan stagelopen bij dit bedrijf!

Werkzaamheden

Ons team bestaat uit specialisten die jou kunnen begeleiden met diverse vakinhoudelijke kennis, die je kunt gebruiken tijdens de sales gesprekken. Als stagiair ga jij aan de slag met het benaderen van potentiële klanten en plan je belafspraken in voor de Sales Manager. Je krijgt de vrijheid om met de Sales Manager te bepalen hoe de potentiële klanten worden benaderd en in samenspraak optimaliseren jullie het salesproces.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

De beschikbaarheid is vanaf twee dagen per week. Ben jij de commerciële stagiair die ons kan komen versterken? Dan hopen we snel van jou te horen! E-mail ons jouw cv en korte motivatie naar george@vengroot.nl. Liever bellen? Dat kan naar 070 – 891 00 00.

Vengroot B.V.

Vengroot helpt werkgevers in Nederland loonkostenbesparingen te realiseren. Dit wordt middels de Data-Analyse Loonkosten gedaan m.b.t. de loonbelasting afdrachten. Hiermee kunnen werkgevers tienduizenden euro's besparen, wat ander zou zijn misgelopen. Wij werken op no cure no pay basis. Als er geen besparingen mogelijk zijn dan ontvangt onze klant ook geen factuur.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024