Nu solliciteren

Online marketing & content creatie medewerker (stage)

Functie Online marketeer, Content marketeer, UX Design
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Den Haag, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 1 - 7 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Op basis van 40 uur.
Stagevergoeding € 200 - 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Lijkt het je interessant om te leren hoe je een organisatie in de markt kunt positioneren d.m.v. Marketing & Communicatie? Kom dan stage lopen bij dit bedrijf! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en creatieve marketing stagiair(e) die ons team wil komen versterken. Wij bieden je een gezellige en informele stageplaats, waar je kennis kan opdoen met de verschillende facetten van Marketing & Communicatie binnen de sociale wetgeving.

Werkzaamheden

Wij zijn een adviesbureau dat gespecialiseerd is in de data-analyse van loonkosten. Ruim 90% van de werkgevers in Nederland betaalt onnodig te veel aan loonkosten. Met onze data-analyse onderzoeken wij of er ten onrechte te veel is afgedragen aan loonkosten. Onze data-analyse maakt inzichtelijk of onze klanten optimaal gebruik hebben gemaakt van alle voordeelregelingen. In het bijzonder of alle premies, stimuleringsregelingen en vrijstellingen juist en volledig zijn toegepast en verwerkt.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wanneer?

Je bent vanaf september 2021 beschikbaar voor 32-40 uur per week.

Ben jij op zoek naar een stageplek?

Vengroot is ook op zoek naar een stagiair voor Marketing & Communicatie.  Meer weten? Reageer dan op deze vacature.

Interesse?

Ben jij creatief en/ of communicatief sterk? Dan hopen we snel van jou te horen! Mail ons jouw cv en korte motivatie naar \george@vengroot.nl. Liever bellen? Dat mag naar 070 -891 00 00.

Vengroot B.V.

Vengroot helpt werkgevers in Nederland loonkostenbesparingen te realiseren. Dit wordt middels de Data-Analyse Loonkosten gedaan m.b.t. de loonbelasting afdrachten. Hiermee kunnen werkgevers tienduizenden euro's besparen, wat ander zou zijn misgelopen. Wij werken op no cure no pay basis. Als er geen besparingen mogelijk zijn dan ontvangt onze klant ook geen factuur.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024