Nu solliciteren

Stagiair(e) administratief/ secretarieel gezocht bij Janssen Personeelsdienst!

Functie Stagiair(e) administratief/ secretarieel
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Doetinchem, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn dit bedrijf! Vanuit onze kantoren voor de vestigingen Doetinchem en Arnhem bemiddelen wij werkzoekenden naar een mooie baan met toekomstperspectief. Op dit moment hebben wij een vacature beschikbaar voor een meewerk-stagiair(e) administratief / secretarieel, die in verband met zijn of haar opleiding op zoek is naar een geschikt stagebedrijf.

OMSCHRIJVING

Als stagiair(e) administratief / secretarieel speel je een belangrijke rol in de ondersteuning bij onze dagelijkse werkzaamheden. Wij leren je graag zoveel mogelijk gedurende je stageperiode, zodat je een goed beeld krijgt van ons vakgebied en de werkzaamheden waarmee onze backoffice afdeling dagelijks te maken krijgt. Je beantwoordt de telefoon, verwerkt ziek- en herstelmeldingen en maakt arbeids- en inleenovereenkomsten. Je verwerkt daarnaast binnenkomende post, voert archiveringswerkzaamheden uit en assisteert bijvoorbeeld bij het uitzoeken van subsidiemogelijkheden.

HIER HERKEN JIJ JEZELF IN

Je volgt momenteel een opleiding in de richting van zakelijke dienstverlening. Bijvoorbeeld een administratieve / secretariële of juridische opleiding op minimaal mbo 3 niveau en je bent als onderdeel van je studie op zoek naar een leerzame meewerkstage. Je zoekt bij voorkeur een bedrijf voor de periode van 20 weken of langer en bent minimaal 16 uur per week beschikbaar. Je hebt oog voor detail, werkt secuur en beschikt over goede, communicatieve vaardigheden. Tot slot beschik je over een klantgerichte instelling en beheers je de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.

DIT BIEDEN WIJ JOU

Wij bieden jou een leerzame stageperiode, waarbij je wordt begeleid door ervaren collega's.

Verder:

MEER INFORMATIE

Onze collega Kasper zit voor je klaar! Je kunt hem bereiken via onderstaande contactgegevens:

Janssen Techniek

Welkom bij Janssen Techniek!

Wij zijn sinds 2001 actief in de bemiddeling van actief en latent werkzoekenden naar een baan in de techniek. Wij spreken de technische taal en delen de liefde voor het vak.
Technisch werk gaat zo veel verder dan het diploma of CV. Het gaat om de feeling, om de persoon achter het CV.
Waar wordt de sollicitant blij van? Daar komen wij samen achter in onze zoektocht naar de perfecte functie!

Iedereen die via Janssen Techniek wordt uitgeleend, krijgt een jaarcontract, een fors opleidingsbudget en bouwt vanaf de 1e werkdag pensioen op. De insteek is dat de kandidaat na het jaarcontract rechtstreeks in dienst treedt bij onze opdrachtgever.

Ons netwerk in Oost-Nederland is groot en breiden wij nog steeds uit. Wij kennen de juiste mensen én de juiste bedrijven, waardoor we er doorgaans snel in slagen om iemand een perfecte werkomgeving te bieden.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024