Nu solliciteren

Superleuke praktijkstage voor jouw studie Pedagogiek, Social Work en Toegepaste Psychologie

Functie Begeleider / mentor / assistent coördinator
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 8 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking De stagevergoeding geldt alleen voor derdejaars studenten die minimaal 16 uur in de week stage lopen.
Stagevergoeding € 200
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wekelijks begeleid je een groepje van vijf leerlingen uit groep 5, 6, 7, 8 of de eerste jaren uit het voortgezet onderwijs op het gebied van leervaardigheden, sociale vaardigheden, actief burgerschap en taal- en talentontwikkeling.

Dankzij de professionele training die jou vooraf wordt geboden ben je in staat om methodieken in de praktijk toe te passen. In overleg wordt bepaald aan welk van de 6 projecten je deelneemt. Keuze genoeg dus!

Wij bieden stages die uitdagend zijn voor ieder leerjaar. De werkzaamheden van de verschillende functies kan je vinden bij werkzaamheden.

Werkzaamheden

Werkzaamheden 1e/2e jaars stage

Werkzaamheden 2e, 3e & 4e jaars:

Assistent-coördinator ben je de spil in het web van de projecten. Samen met jouw praktijkbegeleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoer en kwaliteit van het aanbod. Als assistent-coördinator verricht je de volgende werkzaamheden:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Bedrijfspresentatie

Stichting voor Kennis en sociale Cohesie

De SKC is een multiculturele stichting die gelooft in de potentie van jongeren. Veel jongeren groeien op in een omgeving met een sociaaleconomische achterstand. Hierdoor krijgen zij vaak minder kansen dan gemiddeld om zich optimaal te ontwikkelen. Behalve dat het oneerlijk is, gaat er ook een enorme kapitaalbron verloren als zij niet geactiveerd worden.
Deze overtuiging brengt de SKC over op deze jongeren door ze in contact te brengen met jonge positieve rolmodellen met verschillende achtergronden die hun succesverhalen met ze delen.
Met de hulp van deze positieve rolmodellen wordt ook de kennis van de jongeren verrijkt waardoor zij in staat zijn een positieve invloed uit te oefenen op de sociale cohesie in hun leefomgeving. Zo kunnen de jongeren zich manifesteren tot succesvolle burgers die zich goed voelen in de huidige samenleving.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024