Nu solliciteren

Stagiair(e) PR & communicatie bij grootste food & drinks PR bureau in NL

Functie Stagiair(e) PR & communicatie bij grootste food & drinks PR bureau in NL
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 11 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is het leukste communicatie bureau van Nederland! Tenminste, als je van lekker eten en drinken houdt! Wij werken voor gave opdrachtgevers in de foodbranche en helpen toffe restaurants & hotels met hun promotie. Wij zijn het grootste bureau voor wijnpromotie in Nederland en werken voor drankenmerken als Jack Daniels, Louis Roederer, Torres, Gato Negro, Spirited Union en Fever Tree. Sinds kort hebben we ook een tweede bureau opgericht voor snelle en impactvolle korte campagnes. Wij zijn oprichters van The Food & Wine Republic, een netwerk van 11 onafhankelijke, vergelijkbare PR bureaus in Europa en de US.

Kortom, bij ons krijg je een 360 graden  PR stage en je werkt voor meerdere merken en klanten tegelijk…  Per direct zijn we weer op zoek naar een stagiair(e) communicatie en PR, met bij voorkeur een minimum stageduur van 4 maanden.

Functieomschrijving:
Bij Pitch Communicatie en PR loop je stage om iets te leren. Je krijgt al vrij snel de gelegenheid om werkzaamheden voor te bereiden en uit te voeren onder begeleiding van iemand van ons vaste team. Als stagiair(e) maak je dus echt onderdeel uit van ons bureau en leer je in enkele maanden tijd bijna alles wat te maken heeft met commerciële communicatie in de food, wijn en horeca branche. Het is voor ons dan ook een pluspunt als je interesse hebt in deze branche.

Werkzaamheden

Werkzaamheden:

• Ondersteuning in organisatie van events and launches; • Voorbereiden van persberichten, persuitnodigingen en persinformatie;  • Rapporteren van PR events in knipselrapporten;  • Voorbereiding en uitvoering van vak- en consumentenbeurzen en - festivals;  • Beheer van meerdere Social Media accounts: Instagram en Facebook;

Gewenste profiel

Wij maken graag kennis met je als je:

• Minimaal HBO+ werk- en denkniveau hebt;  • Op redelijke afstand van Amsterdam woont;  • Een opleiding volgt als Hoge Hotelschool of communicatie;   • Goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden hebt;  • Beschikt over een goede organisatorische capaciteiten;

• Bij voorkeur ervaring hebt in de horeca; • Interesse hebt in ons werkveld.

Wat bieden wij

Wij bieden een uitdagende en vooral leuke stageplaats, waarin je zelfstandig een aantal taken op je kan nemen en waarin je kunt ervaren hoe het is om echt onderdeel te zijn van een marketing communicatie afdeling. Uiteraard krijg je van ons ook een passende stagevergoeding van € 500. Het Pitch team bestaat uit 10 collega’s  en merendeel is afgestudeerd aan de Hotelschool. We gaan geregeld zelf op pad om te ontdekken en te proeven en bij een geslaagde stage kan het zijn dat we jou een baan aanbieden. Sinds februari zitten we in ons nieuwe pand op de Cruquius Docks in Amsterdam Oost.

Interesse? Kijk even op:

pitchpr.nl

fortify.nl
foodandwinerepublic.com

Of check onze Instagram: https://www.instagram.com/pitch.pr/

Leuk? Mail dan snel je motivatie en je CV naar harriet@pitchpr.nl

Pitch PR B.V.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024