Nu solliciteren

Stage Marketing & Communicatie beschikbaar in Eindhoven

Functie Meewerkstage Marketing & Communicatie
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Eindhoven, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Functie: Meewerkstage Marketing & Communicatie

Standplaats: Eindhoven

Werkuren per week: 32-40 uur per week

Werkzaamheden

Ben je op zoek naar een uitdagende Marketing/Communicatie stage waarin je je opgedane kennis van je studie in de praktijk kunt brengen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Lumipol zoeken we een stagiaire die het ziet zitten om mee te werken aan allerlei projecten, evenementen en andere marketing activiteiten. Voor Lumipol of een van onze andere technische bedrijven.

Wat ga je doen als Stagiair(e) Marketing & Communicatie bij Lumipol?

Onder de Lumipol-vlag vallen diverse internationaal opererende technologie bedrijven. Ieder met een eigen productportfolio, identiteit en onafhankelijkheid. Onze gemeenschappelijke deler: Powering the world. Vanuit Lumipol worden de diverse bedrijven ondersteund op het gebied van technologie en innovaties, financiën en administratie, juridische zaken, HR, business development en communicatie. Kijk voor meer informatie eens op …m.

Tijdens je stage ben je de ene dag aan de slag voor Lumipol en de andere dag ondersteun je een van de bedrijven, maar altijd in het marketing en communicatie domein. We verzekeren je dat geen dag hetzelfde is. De projecten bestaan uit het beheren van de contentplanning en social media kanalen (met name LinkedIn), het organiseren van evenementen (dit kan een teamuitje zijn, maar ook een beurs in binnen- of buitenland) of het coördineren van een nieuwe website. Moet je vanuit je studie een opdracht of onderzoek doen, dan kunnen we altijd in gesprek om te kijken of dit past.

Gewenste profiel

Wie zoeken wij?

·         Je volgt een hbo-opleiding in de richting van Marketing en/of Communicatie;

·         Je hebt al eens stage-ervaring opgedaan in het Marketing & Communicatie vak (dit is een pré);

·         Je hebt kennis van diverse social mediakanalen (met name LinkedIn);

·         Je hebt kennis van WordPress als CMS-systeem (dit is wederom een pré);

·         Je bent gewend om zowel in een team als zelfstandig te werken;

·         Je hebt een goede beheersing van de Nederlands en Engelse taal, zodat je teksten en social posts kunt opstellen, redigeren en corrigeren;

·         Je bent organisatorisch, structureel, planmatig én uiteraard nieuwsgierig.

Wat bieden wij

Wat bieden wij jou?

·         Een diverse meewerkstage voor minimaal 32 uur per week op het kantoor in Eindhoven (of een van de andere kantoren in het land);

·         Stagevergoeding vanaf €500,- bruto per maand o.b.v. fulltime;

·         Persoonlijke begeleiding;

·         Korte lijnen, een informele en open werksfeer.

Vragen of meer weten?
Heb je vragen over deze marketing en communicatie stage? Neem dan contact op met Manon Krieckaert-Nijs via m.krieckaert@lumipolpower.com. Direct solliciteren kan uiteraard ook door je motivatie en cv toe te sturen.

Wij werven zelf onze kandidaten, daarom wordt acquisitie n.a.v. van deze vacature niet op prijs gesteld. Alvast bedankt voor het begrip.

Lumipol Power & Controls

Lumipol Group is de moederorganisatie van een aantal toonaangevende, internationaal opererende technologie bedrijven. Onze gemeenschappelijke deler: Powering the world. De bedrijven zijn actief op het gebied van power systems, oftewel aandrijflijnen. Dit doen we in verschillende nichemarkten: dieselmotoren, pompen, generatoren en bijbehorende besturingselektronica. Van applicatieadvies tot en met het samen bouwen van een complete powertrain: als technologiepartner blijven we onze klanten positief verrassen met totaaloplossingen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024