Nu solliciteren

Afstudeerstage ‘Ontwikkelen dit bedrijf Procesmodel en professionaliseren bedrijfsprocessen’ in Ede

Functie Procesmanager
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Ede, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Heb jij interesse in het verbeteren van processen? Lijkt het je leuk om als afstudeerder iets nieuws op te zetten? Dan is deze afstudeeropdracht iets voor jou!

Wie zijn wij?

dit bedrijf is een woningcorporatie in Ede die zich bezig houdt met het verbouwen, verhuren en onderhouden van woningen. Met circa 160 medewerkers zetten we ons dagelijks in voor goede, betaalbare woningen en een prettige woonomgeving. Alles wat we doen, doen we vanuit onze kernwaarden: klantgericht, maatschappelijk betrokken, resultaatgericht en creatief.

Werkzaamheden

De nieuwe afdeling Processen & Informatievoorziening is momenteel op verschillende terreinen bezig om de dienstverlening te verbeteren. Zo ook binnen de pijler Processen. Samen met de lijnorganisatie worden de bedrijfsprocessen in kaart gebracht en naar een hoger niveau getild.

De afstudeeropdracht richt zich op het ontwikkelen van een specifiek procesmodel gebaseerd op onze branchestandaard CORA. Naast het ontwikkelen van een procesmodel, werk je mee aan het ontwerp en vormgeven van de onderliggende bedrijfsprocessen. Op interactieve wijze worden deze processen in kaart gebracht. Aan jou het verzoek om hier actief aan bij te dragen en eveneens aanbevelingen te doen voor het verdere vervolg van het project. Je hebt daarom ook echt invloed op de aanpak en de theoretische onderbouwing en uitbouw van de toegepaste methodiek.

Binnen deze opdrachten kom je met diverse afdelingen van een woningcorporatie in contact, leer je de bedrijfsprocessen goed kennen en krijg je de kans verbeteringen aan te bevelen.

Kortom, een uitgelezen kans om in een relatief kort tijdsbestek integraal kennis te maken met het domein van een woningcorporatie en daarnaast een compleet procesmodel op te bouwen!

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Interesse?

Solliciteer dan door jouw cv en motivatie te mailen naar \<hr@woonstede.nl>. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ronald Kamer, Teammanager Proces, Informatie en ICT via 06-55378122 of stuur een mail naar rkamer@woonstede.nl

Woonstede

Over Woonstede
Wonen naar je zin
In het hart van Nederland, op het kruispunt van grootschalige landbouw, schitterende natuur en toenemende verstedelijking biedt woningcorporatie Woonstede zo’n 10.000 huishoudens een betaalbaar huis.

Op deze pagina vindt u alle algemene informatie over Woonstede, zoals ons beleid, plannen en vacatures.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024