Nu solliciteren

Online Marketing & Communicatie Stagiair gezocht in Amersfoort!

Functie Stagiair redactie & online communicatie
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amersfoort, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Steeds meer mensen weten Amersfoort te vinden. Trotse inwoners staan te popelen om hun verhaal te vertellen. Ga jij samen met de rest van het team & de partners de regio nog beter op de kaart zetten?

Wat wij van onze nieuwe collega verwachten

Je woont of studeert met veel plezier in de regio Amersfoort. Van je HBO-opleiding zit je in (het tweede of) derde jaar. Je schrijft graag, bent creatief en neemt initiatief. Humor is je niet vreemd. Natuurlijk hou je de ontwikkelingen in het online vakgebied nauwlettend in de gaten. Je kunt kortom niet wachten om in de praktijk aan de slag te gaan met (city)marketing! Daarnaast vind je het leuk om:

Wat deze stage je oplevert

We werken met een hecht team dagelijks hard om de regio Amersfoort te promoten. Je spant je in voor alle campagnes van de stichting (zie onder). Naast een uitdagende stage krijg je de kans om je eigen ideeën direct uit te voeren. De stagevergoeding stellen we vast in overleg.

Wat doet Stichting dit bedrijf?

Vanuit ons toffe kantoor aan de stadsring werkt Citymarketing Amersfoort met een klein hecht team dagelijks hard om de regio Amersfoort te promoten. Je spant je in voor alle gave campagnes. Je krijgt gezellige collega’s en bent veel in contact met mensen en bedrijven uit stad en regio. Naast een uitdagende baan heb je de kans om je netwerk in de regio uit te breiden en je eigen ideeën direct uit te voeren. Onze campagnes:

Reageren?

Stuur je CV + korte motivatie aan \<…>. Maar je kunt ook eerst even contact opnemen voor informatie op …… – directeur stichting dit bedrijf). Bekijk de vacature op onze website

Citymarketing regio Amersfoort

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024