Nu solliciteren

Afstudeerstage Marketing met een tof project!

Functie Afstudeerstage Marketing
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amersfoort, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Salaris opmerking 600,- Euro
Stagevergoeding € 600
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Kom stage lopen bij Polanski! Ben jij op zoek naar een uitdagende stage? En lijkt het jou vet om mee te werken aan een rebranding? Dan zoeken wij jou!

Werkzaamheden

Waarom stage lopen bij Polanski?

Bij Polanski hebben wij een groot netwerk binnen de Installatietechniek, Bouw en duurzame energie. Vanuit ons kantoor op een A-locatie in Amersfoort werken wij elke dag hard om professionals te begeleiden in hun zoektocht naar de juiste baan. Uiteraard, bij één van onze toffe relaties. We streven naar het beste resultaat en we leren van elkaar. Verder vinden we het erg belangrijk om het gezellig met elkaar te hebben. We zijn gedreven en ambitieus, maar gaan bovenal informeel met elkaar om. We nemen plezier op het werk serieus, en dat zie je terug in:

Wat ga je doen?

We hebben dit jaar een grote stap gezet in de wereld van marketing en zijn met ongekende snelheid gegroeid. Ons team bestaat uit een Content Marketeer en een stagiair Online Marketing. Onze stagiair heeft inmiddels met succes zijn studie afgerond en is klaar om aan zijn eerste baan bij Polanski te beginnen. Hierdoor bestaat ons team nu uit twee leden, maar we zijn van plan uit te breiden. Misschien wel met jou?

In korte tijd hebben we een sterke aanwezigheid opgebouwd op alle online en sociale mediaplatforms, maar we zijn nog lang niet klaar. Momenteel werken we aan de ontwikkeling van een geheel nieuwe website en staan we op het punt om een volledige rebranding te lanceren, inclusief een geheel nieuwe huisstijl en logo. Wil jij deel uit te maken van dit jonge, ambitieuze marketingteam? Bij Polanski krijg je volop kansen om te groeien, en we moedigen eigen initiatieven sterk aan. We zoeken iemand die samen met ons wil bouwen aan ons succesverhaal.

Klinkt dit veelbelovend, maar vraag je je af hoe dit in overeenstemming kan zijn met je afstudeertraject? Tijdens onze afstudeerstage marketing is het onze eerste prioriteit dat jij bij ons de mogelijkheid krijgt om je diploma te behalen. Dit betekent dat we samen met jou op zoek gaan naar een geschikte afstudeeropdracht en ervoor zorgen dat je voldoende tijd hebt om je onderzoek met succes af te ronden.

Gewenste profiel

Wat verwachten we van jou?

Wat bieden wij

Wat je van ons krijgt

Klinkt dit als de stage voor jou?

Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Heb je vragen of wil je graag meer informatie ontvangen? Stuur dan een mail naar r.geene@polanski.nl of bel naar 033-2022563. Wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten!

Polanski & Partners

Polanski & Partners is een jonge professionele organisatie met hoge ambities.

Wij zijn een echte specialist in de arbeidsbemiddeling. Hoe dat komt? Wij hebben specialistische marktkennis en persoonlijke aandacht.

Hierdoor maak jij het verschil. Geen CV’s schuiven, maar op zoek naar de beste kans, op maat echt passend bij jou. Kwaliteit noem wij dat.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024