Nu solliciteren

Afstudeerstage Sales beschikbaar in Amersfoort!

Functie Afstudeerstage Sales
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amersfoort, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Salaris opmerking 600,- Euro + een mooie bonusregeling!
Stagevergoeding € 600
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Kom stage lopen bij Polanski! Heb jij passie voor sales, maar nog geen ervaring? Dan is deze afstudeerstage iets voor jou!

Werkzaamheden

Waarom werken bij Polanski?

Bij Polanski hebben wij een groot netwerk binnen de Installatietechniek, Bouw en duurzame energie. Vanuit ons kantoor op een A-locatie in Amersfoort werken wij elke dag hard om professionals te begeleiden in hun zoektocht naar de juiste baan. Uiteraard, bij één van onze toffe relaties. We streven naar het beste resultaat en we leren van elkaar. Verder vinden we het erg belangrijk om het gezellig met elkaar te hebben. We zijn gedreven en ambitieus, maar gaan bovenal informeel met elkaar om. We nemen plezier op het werk serieus, en dat zie je terug in:

Wat ga je doen?

Bij Polanski krijg je de kans om in het echte bedrijfsleven te groeien. Je leert alles over sales en recruitment en krijgt de kans om meteen flinke bonussen te verdienen.

En het afstudeertraject? Geen zorgen, wij kijken samen naar een passende afstudeeropdracht en bieden alle ruimte en begeleiding voor je afstudeeropdracht, zodat je je diploma met succes kunt behalen.

Tijdens je stage starten we met een grondige opleiding en een introductie in onze branche. Naarmate je groeit, krijg je steeds meer verantwoordelijkheden en zal je zelf steeds meer processen overnemen. Je hebt de vrijheid en verantwoordelijkheid om je netwerk op te bouwen, contact te onderhouden met kandidaten en de perfecte match te vinden voor onze relaties. Kortom, je bent geen stagiair, maar een volwaardig lid van ons team. Op deze manier behaal je je diploma en transformeer je jezelf tot een echte salesprofessional!

Gewenste profiel

Wat verwachten we van jou?

Wat bieden wij

Wat je van ons krijgt

Klinkt dit als dé stage voor jou?

Sluit deze vacature af met solliciteren op r.geene@polanski.nl of bel naar 033-2022563. Wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten! Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Heb je vragen of wil je graag meer informatie ontvangen? Stuur dan een mail naar r.geene@polanski.nl of bel naar 033-2022563. Wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten!

Polanski & Partners

Polanski & Partners is een jonge professionele organisatie met hoge ambities.

Wij zijn een echte specialist in de arbeidsbemiddeling. Hoe dat komt? Wij hebben specialistische marktkennis en persoonlijke aandacht.

Hierdoor maak jij het verschil. Geen CV’s schuiven, maar op zoek naar de beste kans, op maat echt passend bij jou. Kwaliteit noem wij dat.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024