Nu solliciteren

HBO afstudeerstage Online Marketing in Haarlem

Functie Stage Online Marketing
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Haarlem, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 10 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage in online marketing in de richting van Digital Advertising (SEA), SEO of Relatiebeheer & Sales, waar je alles leert over online marketing maar vooral waar jouw ontwikkeling centraal staat? Lees dan verder en wellicht zijn wij de perfecte match!

Werkzaamheden

Als stagiair(e) online marketing werk je aan jouw scriptie en leer je van onze eigen online marketing specialisten. Zij nemen je mee in de dagelijkse werkzaamheden en gaan jou begeleiden tijdens de stage. Binnen no-time komen in dit leertraject vele facetten van (content)marketing voorbij. Alle kennis die je hiervoor nodig hebt wordt je bijgebracht door workshops en presentaties te volgen van het team. Maar je leert natuurlijk het meeste van doen, daarom gaan we ook zo snel mogelijk aan de slag en pas je alle theorie meteen in de praktijk toe.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Een stagiair(e) is bij dit bedrijf een volwaardig lid van de organisatie. Als aankomend starter op de arbeidsmarkt willen we jouw kennis en frisse blik op online marketing optimaal benutten, terwijl jij van ons leert.

Dus wil jij je eerste werkervaring in de dynamische wereld van online marketing opdoen? Denk jij de juist motivatie te hebben én zie jij een perfecte match in jezelf en SDIM? Neem dan contact op met Sil Groot op nummer 06 - 25 30 11 13 of solliciteer direct!

Bedrijfspresentatie

SDIM

SDIM verbetert de vindbaarheid en het rendement van websites. In anderhalf decennium is SDIM uitgegroeid tot een professioneel full-service online marketing bureau voor zakelijk Nederland, met meer dan 300 opdrachtgevers: van startup tot scale-up en van non-profit tot MKB en multinational.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024