Nu solliciteren

Stage ICT

Functie Stage ICT
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Groningen, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 5 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 200
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is volop in ontwikkeling. Enthousiaste studenten die nieuwsgierig en gedreven zijn, passen helemaal in ons plaatje. Onze huidige stagiaires vinden het leuk om buiten de kaders te denken en met hun proactieve houding stijgen zij boven de verwachtingen uit. Pas jij bij ons bedrijf en heb jij in je stage bewezen dat we niet meer zonder jou kunnen, dan ligt er mogelijk een baan voor jou na je stage. Binnen dit bedrijf bieden we verschillende stageplekken aan binnen onze ICT afdeling.  

Het is begonnen in 1988 met Chris  een reclamebureau met een kleine interne drukkerij. Langzaam aan is dit uitgegroeid tot een succesvolle organisatie. Dit bedrijf is een onderdeel van Chris, dit is opgericht in 2008. Al meer dan 25 jaar verzorgt Chris reclame en drukwerk voor winkelketens in Nederland. We hebben alles onder één dak, van eigen productie tot aan online marketing en IT. Vanuit ons productiecentrum in Groningen maken we allerlei persoonlijke fotoproducten, zoals: fotoboeken, wenskaarten, agenda’s, kalenders en nog veel meer. Dit doen we met een jong en ambitieus team. Dit is zo erg gegroeid dat er naast Chris en dit bedrijf drie goedlopende webshops opgericht: PrintAPI, Drukwerknodig en Studentendrukwerk, om zo alle doelgroepen te kunnen bereiken.  

Werkzaamheden

Wat kun je verwachten?

dit bedrijf is volop in ontwikkeling. Enthousiaste, gedreven stagiaires passen helemaal in ons plaatje. Onze huidige stagiaires vinden het leuk om buiten de kaders te denken en met hun proactieve houding stijgen zij boven de verwachtingen uit. Pas jij bij ons bedrijf en heb jij in je stage bewezen dat we niet meer zonder jou kunnen, dan ligt er altijd een baan voor jou na je stage!

Tijdens je stage ga je aan de slag met onze netwerken en systemen. Aangezien wij bijna alles inhouse beheren is het cruciaal dat dit tot in de puntjes is verzorgd. Hierbij kun je denken aan het maken en beheren van back-ups, het installeren en instellen van hardware en software, het schrijven van gebruikershandleidingen en deze up to date houden, het installeren en instellen van updates van besturingssystemen en het beheren van een Domein Controller. Maar ook ga je bezig met het oplossen van gemelde problemen door collega’s en klanten, de beveiliging van het computernetwerk en het beantwoorden van technische vragen. Kortom, de werkzaamheden zijn afwisselend en uitdagend!

Gewenste profiel

Je past goed bij ons omdat

Het past helaas minder goed als

Wat bieden wij

Een stage bij dit bedrijf geeft je dé kans om een kijkje te nemen in de keuken van een snelgroeiende organisatie. Elke dag is anders en dat maakt de stage dynamisch en leerzaam. Je werkt samen met enthousiaste, creatieve collega’s op een afdeling met een informele en plezierige werksfeer.

Wij creëren een stage en eventuele opdrachten voor jou op maat en hiervoor krijg je uiteraard een passende stagevergoeding. Je krijgt je eigen werkplek op ons kantoor in Groningen, op nog geen 10 minuten fietsen vanaf het centrum. Naast een leuke werkomgeving krijg je van ons:  

Ben je vanaf september 2023, 4 dagen of meer beschikbaar voor een stageperiode van 20+ weken en wil je graag deel uitmaken van Fotofabriek? Reageer dan zo snel mogelijk met je motivatiebrief en cv via de solliciteer button onderaan de pagina of door een mail te sturen naar werkenbij@fotofabriek.nl.

Bedrijfspresentatie

Fotofabriek

Fotofabriek levert sinds 2008 alles op het gebied van foto-herinneringen; van fotoalbums tot innovatieve wanddecoratie. Dit is een succes, want wij blijven maar groeien! Om deze reden verwelkomen wij maandelijks honderden nieuwe klanten en zien wij onze vaste klanten bijna altijd terug. Dit heeft te maken met de kwaliteit van onze producten, onze snelle levering en onze goede service. Vanwege onze groei en ambitieuze plannen voor de toekomst zijn wij op zoek naar nieuwe stagiaires die met plezier elke kans aangrijpen om ons bedrijf te laten groeien en nieuwe klanten aan ons weet te binden.

Wij hebben een fullservice drukkerij, maar ontwikkelen ook software die wij als SAAS dienstverlening aanbieden. Dit betekent dus dat wij met ons IT team onze photo editing software continue doorontwikkelen en toffe dingen bouwen. Daarnaast onderhoudt marketing onze shops en uitingen, ontwikkelt en test productbeheer onze producten en zorgt klantenservice ervoor dat alle klanten blij van ons worden.

Oftwel, we hebben veel afdelingen en daarmee ook veel doorgroeimogelijkheden!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024