Nu solliciteren

Backoffice Stagiair(e) dit bedrijf in Amsterdam!

Functie Backoffice Stagiair(e) dit bedrijf
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij opzoek naar een leuke stageplek binnen de modebranche?

Je hebt een passie voor fashion, weet als geen ander hoe je met klanten moet communiceren en wilt alles leren over webshopactiviteiten bij een modebedrijf. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit is jouw kans om deel te worden van het team van dit bedrijf! dit bedrijf is een modedistributeur van American Vintage, Bianco en Rainkiss met daarnaast twee eigen merken: Simple & Freebird. Beide merken bestaan inmiddels al 4 jaar en hebben veel succes binnen de Nederlandse en internationale modebranche.

Freebird is een merk speciaal gefocust op het maken van kleding voor iedere gelegenheid en elke vrouw. Het is op dit moment een van de snelst groeiende merken van Europa met meer dan 400 verkooppunten en een eigen webshop.

Simple is een minimalistisch en luxueus label, dat elke vrouw zich comfortabel in haar eigen kleding wil laten voelen. Simple brengt tijdloze items met de focus op kwaliteit. Met vier brede collecties per jaar zorgt Simple het hele jaar door voor mooie key items.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Een gevarieerde stage in een prachtkantoor in Amsterdam-Noord.

De mogelijkheid tot opereren binnen een innovatieve en dynamische omgeving.

Ruimte voor eigen initiatief en creatieve/vernieuwende ideeën.

Stagevergoeding.

Werken in een jong, hecht en leerzaam team.

Personeelskorting op onze kleding.

Iedere maandagavond een sportlesje op kantoor van een personal trainer.

Hele gezellige teamevents.

En niet te vergeten, de vrijmibo met het hele team!

Herken jij je zelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan een heldere motivatie en CV via de onderstaande knop t.a.v. Demi.

Voor meer informatie: www.blosh.com of bel naar 020-3540349.

Blosh

Freebird is een kledinglabel speciaal voor jurkjes. Bij elke belangrijke gebeurtenis en elk bijzonder moment, of het nu gaat om een bruiloft of een sollicitatiegesprek, past een unieke jurk. Freebird is er voor ieder type vrouw tijdens elk iconisch moment en iedere mood met dé perfecte jurk.

Freebird is onderdeel van Blosh Fashion Group. Blosh is al 20 jaar een van de grootste distributeurs van Nederland. In 2007 is Blosh begonnen met het eigen label Aaiko, en in 2016 is daar Freebird bijgekomen. Freebird was meteen een succes en is inmiddels een van de snelst groeiende merken van Europa met meer dan 400 verkooppunten en een succesvolle eigen webshop. Fashionista’s als Vivian Hoorn, Jessie Jazz en Maan zijn al in een Freebird gespot!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024