Nu solliciteren

HBO Elektrotechniek, Bouwkunde en/of Werktuigbouwkunde stage in Utrecht

Functie Stagiair Adviseur Elektrotechniek, Bouwkunde en/of Werktuigbouwkunde
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Utrecht, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 7 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Op basis van vijf dagen in de week.
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage, wil je graag jouw kennis vergroten en heb jij de ambitie om na het behalen van je diploma multidisciplinaire projectteams te ondersteunen? Dan is dit jouw kans om de ultieme basis te leggen.

Werkzaamheden

This company heeft voor de  stageperiode van begin 2024 weer plaats voor een enthousiaste en ondernemende stagiair Elektrotechniek. Je zal eerst een rol als adviseur in een projectteam innemen met support naar de projectmanager toe om kennis te maken met het kwaliteitssysteem van this company. Daarbij zal je als installatie-adviseur worden ingezet om werkomschrijvingen te maken, principeschema’s te tekenen en te ontwerpen, maar ook om het werk voor te bereiden, de projecten te plannen en vervolgtrajecten te begeleiden. Op den duur zal je je eigen projecten gaan begeleiden om deze met een succesvol resultaat af te ronden.

Jouw werkveld is onder andere energievoorziening, noodstroomvoorziening, verlichting, beveiliging, brandveiligheid en data-en communicatienetwerken. Onze projecten vinden veelal plaats in utiliteitsgebouwen, datacenters en kantooromgevingen waar energietechniek en brandveiligheid een rol spelen. Tijdens de stage word je begeleid door een senior collega en zal je volledig meedraaien in het team en de projecten. Daarnaast is er ruimte om een onderzoek (of eventuele andere schoolopdrachten) uit te voeren. Je komt te werken in een enthousiast en betrokken team.

this company heeft voor de stageperiode van begin 2024 weer plaats voor een enthousiaste en ondernemende stagiair Bouwkunde / Werktuigbouwkunde / Built Environment . Je zal eerst een rol als adviseur in een projectteam innemen met support naar de projectmanager toe om kennis te maken met het kwaliteitssysteem van this company. Daarbij ontwerp en begeleid je de uitvoering – in samenwerking met andere vakdisciplines – van de werktuigbouwkundige installaties. Je bent betrokken vanaf de initiatieffase tot en met de realisatie en bij oplevering van de meest variërende projecten die in verschillende marktsegmenten voorkomen.

In jouw werkveld krijg je te maken met onder andere klimaatinstallaties, koelinstallaties, watervoorziening, brandveiligheid en meet- en regeltechniek. Je zult veelal werkzaam zijn in projecten gericht op utiliteitsgebouwen, datacenters en kantooromgevingen waar duurzame klimaatconcepten, energietechniek en brandveiligheid een rol spelen.

Tijdens de stage word je begeleid door een senior collega en zal je volledig meedraaien in het team en de projecten. Daarnaast is er ruimte om een onderzoek (of eventuele andere schoolopdrachten) uit te voeren.

Gewenste profiel

Competenties stagiair Elektrotechniek

Competenties stagiair Bouwkunde / Werktuigbouwkunde / Built Environment

Wat bieden wij

Passie voor ons vak

Bij DVTadvies is geen dag hetzelfde en je voert de mooiste projecten uit met passie voor ons vak, dat is ook gelijk één van onze 10 uitgangspunten: “Wij zijn betrokken, met een passie voor ons vak.”

DVTadvies

DVTadvies is hét integrale advies- en inspectiebureau op het gebied van Duurzaamheid, Veiligheid en Technisch advies (DVT).

Vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht en onze vestigingen in Rotterdam en Eindhoven werken onze ongeveer 90 specialistische medewerkers iedere dag aan diverse projecten. Hierbij staat het borgen van veiligheid en het leveren van afgesproken kwaliteit voorop. We zijn werkzaam in heel Nederland.

Onze missie: ‘Het verlenen van multidisciplinaire technische diensten, rekening houdend met een duurzame ontwikkeling van onze leefomgeving, gebaseerd op wederzijdse loyaliteit tussen onze klanten, medewerkers en partners.‘

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024