Nu solliciteren

Dit bedrijf | Stagiair Influencer Marketing (feb 2024)

Functie Stagiaire Influencer Marketing dit bedrijf
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking € 450 bruto per maand bij een fulltime stage (5 dagen).
Stagevergoeding € 450
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Please note: this position is only available for students who are proficient in the Dutch language!

Ben jij op zoek naar een Influencer Marketing stage bij het grootste advertentiemediabedrijf ter wereld? Wil jij werken met de mooiste merken voor de beste mediabureaus van Nederland? Lijkt het je leuk om in Amsterdam in een gloed nieuwe campus te werken waar alle grote mediabureaus, PR-bureaus en creatieve bureaus van WPP zijn gevestigd? Ben jij helemaal op de hoogte van het Nederlandse influencer landschap? Denk jij van toegevoegde waarde te kunnen zijn gedurende je stage? Is het antwoord op al deze vragen, ‘JA’? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf hebben wij sinds kort een afdeling die verantwoordelijk is voor Influencer Marketing campagnes die we op grote (internationale) schaal uit zetten. Hierbij proberen wij de campagnes van onze mediabureaus meetbaar en schaalbaar te maken middels de laatste technieken.

In deze stage doe je praktijkervaring op in het hart van de mediawereld. Je zal het team versterken en verantwoordelijk zijn voor diverse influencer trajecten. Onder onze begeleiding zullen wij ervoor zorgen dat jij bekend wordt met de wereld van mediabureaus. Tevens is deze stage perfect geschikt om jouw communicatie/-presentatie én organisatie-skills naar een hoger niveau te tillen.

Deze plek biedt je de unieke kans om binnen heel WPP (moederbedrijf) een goede indruk te krijgen van de organisatie en een mogelijk vervolg voor na je studie.

Gewenste profiel

Wat zoeken we?

Wat bieden wij

Wij bieden

We nodigen je graag uit om te solliciteren. Klik op de button ‘apply’ onderaan deze vacature en stuur ons je cv en je persoonlijke motivatie. Ben jij degene die ons versterkt in het realiseren van onze ambities? Dan maken we graag kennis met je: we bellen je voor een eerste kennismaking en/of nodigen je uit op ons hoofdkantoor in Amsterdam.

GroupM

GroupM

We are shaping the next era of media. Every day.


GroupM is the world’s leading media investment company responsible for more than $50B in annual media investment through agencies Mindshare, MediaCom, Wavemaker, Essence and m/SIX, as well as the outcomes-driven programmatic audience company, Xaxis. GroupM’s portfolio includes Data & Technology, Investment and Services, all united in vision to shape the next era of media where advertising works better for people. By leveraging all the benefits of scale, the company innovates, differentiates and generates sustained value for our clients wherever they do business.

About GroupM:

Shaping the next era of media: https://youtu.be/SDPDh1Idr94

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024