Nu solliciteren

HBO Meewerkstage richting SEO bij een e-commerce in Tilburg

Functie SEO Stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Tilburg, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Binnen dit bedrijf hebben wij twee SEO stages beschikbaar. Je krijgt de kans om te duiken in de wereld van SEO. De ene stage richt zich op SEO-content, blogs en commerciële teksten schrijven. De andere stage richt zich op SEO techniek, linkbuilding en zoektermijn analyse. Wil jij meer leren over SEO? Ontdek dan welke van de twee stages het beste past bij jou!

dit bedrijf, gevestigd in Tilburg, is een e-commerce organisatie, actief onder verschillende brands en hét adres voor gereedschap, accessoires en verf. Onze klanten zijn professionals en thuisklussers. Met webwinkels (o.a. …) en via marketplaces zijn wij actief in Nederland, België en Frankrijk. Wij staan voor ‘Samen beter maken’.

Werkzaamheden

Dit ga je doen tijdens jouw stage als SEO & Copywriter Stagiair.

Dit ga je doen tijdens jouw stage als SEO Techniek & Linkbuilding Stagiair.

Gewenste profiel

Je zoekt een een HBO meewerk stage, waarin voldoende tijd is om ook te werken aan studie opdrachten of projecten. Wij hebben zowel stagemogelijkheden voor studiejaar …start in januari/februari) als studiejaar …start september).

Wat bieden wij

Hebben wij jou overtuigd van deze vacature en wil jij werken bij Fixami in Tilburg? Dan is de beurt nu aan jou. Solliciteer met CV, via recruitment@fixami.com of via het contactformulier. Je sollicitatie via WhatsApp versturen kan ook! WhatsApp Priscilla (06 - 18 909 622) voor alle kantoor functies. WhatsApp Loes (06 - 28 322 784) voor alle magazijn en klantenservice functies.

Fixami

Hallo, wij zijn Fixami,

Een e-commerce organisatie gericht op de verkoop van gereedschap aan professionals en thuisklussers. Ons hoofdkantoor en het aangrenzende warehouse is gevestigd in een nieuw pand, met top faciliteiten, in Tilburg.

Al meer dan 5 jaar zijn wij één van de snelst groeiende bedrijven van Zuid-Nederland. Continue focus op innovatie en optimalisatie zorgt ervoor dat Fixami blijft groeien en mede verantwoordelijk is voor de transitie van ‘bricks naar clicks’ van de gereedschapsmarkt.

Wij staan in de Twinkle Top100, doen mee met de CrossBorder Awards en maken kans op de FD Gazellen Awards.

Inmiddels tellen wij ruim 300 collega’s. Om de sterke groei op de juiste manier te blijven ondersteunen zoeken wij nieuwe collega’s. Kom jij Fixami, ook bekend met de merken Gereedschapcentrum en Verfwebwinkel, in Tilburg versterken?

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024