Nu solliciteren

Grootste waterpijpwinkel is op zoek naar gedreven commerciële en marketing stagiairs!

Functie Commerciële/ marketing stagiair
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Den Haag, Nederland
Uren per week 8 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Je gaat aan de slag bij een webwinkel, gespecialiseerd in het verkopen van waterpijpen, accessoires en waterpijp tabak! In deze snel groeiende markt zijn wij inmiddels uitgegroeid tot de grootste waterpijp webwinkel van de Benelux. Behalve deze populaire waterpijp webwinkel hebben wij ook een Waterpijp groothandel geopend. Hiermee richten wij ons op de B2B markt waaronder waterpijp cafés, shisha lounges en festival organisatoren. Daarnaast hebben wij ook een showroom voor onze klanten. Waterpijp roken is recreatief & ontspannend.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

De stagiaire moet zelfstandig en gedreven zijn en goed commercieel inzicht. We zijn een klein bedrijf waar je veel leert, maar dat houdt dus ook in dat de stagiaire zelfstandig moet kunnen zijn en zichzelf bezig moet kunnen houden. 

Wat bieden wij

Als een stagiaire bij ons een goede stage loopt, maakt diegene kans om daarna een contract bij ons aangeboden te krijgen!

Premium-Hookahs

Premium-Hookahs is gespecialiseerd in het verkopen van waterpijpen, accessoires en waterpijp tabak! In deze snel groeiende markt zijn wij inmiddels uitgegroeid tot de grootste waterpijp webwinkel van de Benelux. Behalve deze populaire waterpijp webwinkel hebben wij ook een Waterpijp groothandel geopend. Hiermee richten wij ons op de B2B markt waaronder waterpijp cafés, shisha lounges en festival organisatoren. Daarnaast hebben wij ook een showroom voor onze klanten. Waterpijp roken is recreatief & ontspannend.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024