Nu solliciteren

Stagiair - Webdeveloper gezocht bij dit bedrijf in Leiden!

Functie Webdeveloper
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Leiden, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking Bruto OBV 40 uur
Stagevergoeding € 250
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Vacature Webdeveloper

Een stage waar je daadwerkelijk veel mag oppakken!

Je zoekt een stageplek voor school, maar wil niet terechtkomen bij een saai webdesign bureau? Logisch! Wekenlang kleine en vervelende taakjes uitvoeren, is iets wat niemand wil. Wil jij toch iets meer uit je stage halen? Dan ben je bij SAM van harte welkom!

Bij SAM zien we jou vanaf dag één als een volwaardig teamlid en zo behandelen we je ook. Tijdens je stage ga je leren hoe je een nette website van a tot z in elkaar zet. Dit ga je doen voor echte klanten! Maar daar houden we het niet bij. We vinden het belangrijk dat jij je verder ontwikkelt op meerdere vlakken. Daarom begeleiden we je tijdens je stage ook bij het uitzetten van mails, managen van tijd en omgaan met deadlines.\ \ Wie zijn wij?

dit bedrijf is een full service online marketingbureau, voornamelijk gericht op de MKB-markt. Wij zetten de online marketingstrategie uit en bouwen websites voor bedrijven uit heel Nederland, van kleine MKB tot corporate. Wat bij ons op nummer 1 staat, is het resultaat!

Wie ben jij?

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wat bieden wij?

Interesse?

Is jouw interesse gewekt en wil je je graag bewijzen? Stuur jouw cv, motivatie en portfolio naar info@samonlinemarketing.nl en wij nemen snel contact met je op. Tot snel!

SAM online marketing

SAM Online Marketing biedt u de mogelijkheid om optimaal rendement uit uw internet marketing te halen door technische knowhow te combineren met bewezen marketingstrategieën.

Wij werken met heldere afspraken en korte communicatielijnen. Onze medewerkers zijn bereikbaar en het gehele traject persoonlijk betrokken bij het realiseren van uw online marketing doelstellingen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024