Nu solliciteren

Online marketeer / Content marketeer | €250,00| | Dordrecht

Functie Online marketeer / Content marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Dordrecht, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij álles uit jouw stageperiode halen? Ben je benieuwd hoe het eraan toegaat in een snel groeiend online marketing bureau? En heb je zin om overspoeld te worden met kennis over SEO, Online Ads, contentmarketing en meer? Dan ben jij hier op de juiste plek! TO BE FOUND bestaat uit een enthousiast en jong team van online marketing specialisten, die altijd wel wat hulp kunnen gebruiken én die hun expertise graag doorgeven. Ontdek snel meer over deze online marketing stage bij TO BE FOUND!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

TO BE FOUND biedt je een interessante en leerzame werkervaring. Dit gebeurt in een inspirerende omgeving waarbij je de mogelijkheid hebt tot persoonlijke ontwikkeling. Naast zorgvuldige begeleiding ontvang je natuurlijk ook een passende stagevergoeding. Daarnaast lunchen we elke dag gezellig samen met het team en houden we op vrijdagmiddag een borrel aan de bar!

JOUW WERKDAG BIJ TO BE FOUND:

‘s Ochtends om 09:00 uur maak je een planning van de dingen die je gaat doen die dag. Voor de lunch bekijk je de prestaties van de klantwebsites in de SEO tool en in Google Analytics. Ook ga je aan de slag met linkbuilding voor een aantal klanten en verbeter je webteksten op diverse sites.

Rond half 1 ‘s middags is het lunchtijd en schuif je samen met het TO BE FOUND team aan de lange lunchtafel aan om gezellig van een uitgebreide maaltijd te genieten.

Na de lunch schrijf je een blogartikel voor op de nieuwspagina van een klant en zorg je voor verspreiding van het artikel via social media. Dit is ook meteen het moment om even te checken hoe je eerdere berichten hebben gepresteerd: een groot bereik? Veel engagement met het bericht? Aan het eind van de dag check je het laatste marketingnieuws van de dag, zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Deze stageplek komt iedere februari en september vrij en is voor minimaal 5 maanden en 4 à 5 dagen in de week. Wil je een andere periode stage lopen zoals in de zomer? Vraag dan naar de mogelijkheden!

Kijk eens op Tobefound.nl

Bedrijfspresentatie

2Bfound - Online marketing

TO BE FOUND is een online marketingbureau gevestigd in de historische binnenstad van Dordrecht. Al meer dan 10 jaar helpen wij MKB+ bij het optimaliseren van hun online prestaties.

Ons team bestaat uit ervaren online marketing specialisten, welke gedreven zijn om bedrijven te helpen bij het behalen van de online marketing doelen.

Wij zijn gespecialiseerd in online marketing en hebben een breed aanbod aan online marketing diensten, waaronder:

- Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
- Google Ads (SEA)
- Social media marketing
- Contentmarketing
- E-mailmarketing
- Conversie Optimalisatie

TO BE FOUND gelooft in de kracht van online marketing, transparante communicatie en eerlijk zaken doen. Wij helpen bedrijven te groeien door het verbeteren van hun online positie, naamsbekendheid en websiteprestaties.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024