Nu solliciteren

Een leuke en leerzame meewerkstage bij dit bedrijf in Rotterdam!

Functie Commerciële vastgoed stagiair(e)
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Capelle aan den IJssel, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 10 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Salaris opmerking Op basis van fulltime stage
Stagevergoeding € 450
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een organisatie met een brede ervaring in aankoop, huur, verhuur en beheer van vastgoed in de regio Rotterdam, Den Haag en omstreken. Het team van verhuurmakelaars en specialistische beheerders kennen de huurders en verhuurders persoonlijk. Door onze jarenlange ervaring in de verhuurmarkt van Rotterdam en Den Haag is dit bedrijf een van de grotere spelers in de markt van particuliere investeerders.

Wij zijn gespecialiseerd in de risico’s en kansen en alle juridische kaders die van toepassing zijn op het aankopen, beheren en verhuren van vastgoed in Rotterdam. Dit bedrijf behoort tot één van de meest ervaren en bekendste makelaars voor vastgoedbeleggers in Rotterdam.

dit bedrijf is een dynamisch makelaarskantoor waar je je mannetje (vrouwtje) moet kunnen staan. Wij zoeken een leuke en spontane meerwerk stagiair die een studie richting heeft op gebied van sales, commercie, vastgoed of economie.

Tijdens je stage draai je uitvoerend mee binnen het verhuur (en beheer) team. Het leuke van dit bedrijf is dat je betrokken wordt in het woning verhuur proces van A tot Z. Je ziet dus ook het eindresultaat waarbij je mensen mee helpt in hun zoektocht naar een droomwoning.

dit bedrijf is de strategische samenwerkingspartner van Cube Investment, Fortus Vastgoed en Milestone Services. Gezamenlijk houden we verschillende bedrijven zich bezig met het investeren in vastgoed, aan-en verkoop van beleggingspanden, verhuur- en vastgoedbeheer en vastgoedonderhond.

In totaal zoeken wij 2 stagiairs voor de komende stage periode per februari

We zien een sollicitatie graag tegemoet!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Motivaties met foto en leuke onderbouwing krijgen altijd antwoord.

Bedrijfspresentatie

Max Rental

Max Rental staat onder leiding van Drs. Esther Dekker en dhr. Edwin de Pijper, een organisatie met een brede ervaring in aankoop, huur, verhuur en beheer van vastgoed in de regio Rotterdam, Den Haag en omstreken. Het team van verhuurmakelaars en specialistische beheerders kennen de huurders en verhuurders persoonlijk. Door onze jarenlange ervaring in de verhuurmarkt van Rotterdam en Den Haag is Max Rental uw partner, die alle ins en outs kent met betrekking tot de verhuur van de woningen in Rotterdam. Wij kennen de risico’s en kansen en alle juridische kaders die van toepassing zijn op het verhuren van vastgoed in Rotterdam.
Max Rental behoort tot één van de meest ervaren en bekendste makelaars voor vastgoedbeleggers in Rotterdam.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024