Nu solliciteren

Marketing / Social Media Goeroe gezocht bij Speurhonden bedrijf op Schiphol!

Functie Marketing / Social Media stagiair
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Schiphol, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

DiagNose is op zoek naar een spontane, flexibele en creatieve stagiare die ons verder kan helpen met het op de kaart zetten van ons dynamische en unieke bedrijf.

Ben jij diegene die gaat zorgen dat wij onze general security kunnen uitbreiden met het aanbieden van onze diensten aan o.a. de evenementen branche?

Stuur dan snel een sollicitatie!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

DiagNose Netherlands BV

DiagNose Netherlands B.V. is een gespecialiseerd en EU gecertificeerd speurhonden beveiligingsbedrijf gevestigd op Schiphol. Wij behoren tot CTSN Group en uiteindelijk onderdeel van ICTS Europe met haar HQ in Parijs
DiagNose heeft ongeveer 24 speurhonden en daarbij ruim 20 speurhondengeleiders. Speurhonden in explosieven worden met regelmaat ingezet om mensen, goederen en cargo te screenen die vervoerd worden via lucht-, zeevaart en andere manieren van (inter)nationaal transport.
DiagNose’s honden worden ingezet op transportknooppunten, cargo en bagage opslag, voertuigen, vliegtuigen en wegtransport. De honden en hun geleiders zijn ervaren professionals, getraind voor diverse explosieven of narcotica en voldoen aan de certificering en quality control van de EU, NCTV (Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid) en de Koninklijke Marechaussee.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024