Nu solliciteren

Front Office stage in dé badplaats van Nederland

Functie Stagiaire Front Office
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO-Bachelor
Locatie Noordwijk, Nederland
Uren per week 36 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Front office stage in dé badplaats van Nederland?

Wij zijn opzoek naar leuke stagiaires die hard willen werken en veel willen leren, mét plezier. Iemand die met een glimlach de gasten verwelkomd in ons Hotel. Iemand die energie krijgt van een drukke werkdag en gelukkig wordt van blije gasten. En iemand die voor gasten en medewerkers een vertrouwd gezicht wordt achter de receptie en zo op een prettige manier het hotel representeert. Kortom: iemand die geschikt is voor de horeca en die zichzelf wilt ontwikkelen!

Werkzaamheden

Taken en verantwoordelijkheden:

Gewenste profiel

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde stagiaires:

Lijkt dit je wat? Solliciteer dan snel!

Bedrijfspresentatie

Two Brothers Noordwijk Beach

Wij geloven dat er voor iedereen een plek is. We zijn begaan met andere mensen en proberen ons zo goed mogelijk in andere te verplaatsen. We houden rekening met de wensen van onze gasten en medewerkers. We zorgen dat ze zich op hun gemak voelen, zich fijn voelen en kunnen genieten van hun verblijf. Dat doen we niet omdat ze anders zijn, dat doen we omdat dat eigenlijk heel normaal is.

Het is leuk om bij ons te zijn. De sfeer is rustig maar vrolijk. Uitdagingen benaderen we altijd vanuit de positiviteit, dan komen we tot de beste oplossingen. Wij hebben niet alleen hotels om het onze gasten naar de zin te maken, wij hebben onze hotels om een grotere missie te volbrengen. Deze missie kunnen wij niet alleen volbrengen, hiervoor maken wij gebruik van een aantal partners.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024