Nu solliciteren

Een kansrijke stage bij Trendy start up!

Functie Stage bij dit bedrijf
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie 's-Hertogenbosch, Nederland
Uren per week 12 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 5 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Salaris opmerking Na aanleiding van overleg leggen we dit gezamelijk vast.
Stagevergoeding € 150 - 250
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Altijd al onderdeel willen zijn van een hedendaagse start-up? Dit is je kans!

dit bedrijf, ontwikkelt premium gins, voor & door de stad met natuurlijke ingredienten en duurzame materialen. Samen met 100 bewoners en ondernemers word iedere gin op unieke wijze samengesteld. Een lifestyleproduct die vele kansen biedt.

Deze innovatieve start-up heeft een ambitie voor zowel nationaal als internationaal. Het team is jong en bruisend met de benodigde oudere expertise en ervaring vanuit de markt.

Een hip en nieuw merk, vraagt om een strakke & creatieve social media strategie; AR, Stories, TikTok, reels, nieuwste content ontwikkelen, campagnes maken etc.

Naast de marketing kant van dit bedrijf, is de kwaliteit van het product net zo belangrijk. Hier spelen we in op duurzaamheid en innovatie rondom smaak. Ook hier kijken we wat de hedendaagse food & beverages branche ons kan brengen. Daarnaast groeien we snel binnen Nederland dus zitten we ook veel op logistiek.

Hou jij van een jong team, marketingproducten, (food & beverages) producten, leren door te testen, innovatie en op zijn tijd een gezellige borrel?

Ben je daarnaast proactief en strevend om je eigen ideeën waar te maken, dan pas je perfect bij dit bedrijf!

We zijn op zoek naar stagiaires voor: ( Geef vooral aan waar jou interesses liggen)

Werkzaamheden

Voor periode Februari of de zomer:

Wij staan voor alles open, geef vooral aan wat je wel wilt leren en wat niet. Samen vinden wij een mooie weg! Mocht onze bullet er niet tussen staan horen we graag altijd nog waarom het anders zou zijn!

Momenteel zijn we meer op zoek naar meewerkstages dan naar afstudeerstages. Mocht je alsnog een match zien, of je wilt graag na je afstuderen eventueel blijven plakken of denk je dat je ervaring veel zal toevoegen dan horen we het alsnog graag.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Meer weten? Mail naar eve@citygin.nl of je mag ook altijd bellen/appen naar 0653980768.

City Gin BV

#stagiaires gezocht voor sales/retail/marketing/product optimalisatie/ social media / content creatie

Altijd al onderdeel willen zijn van een hedendaagse start-up? Dit is je kans!

City Gin, ontwikkeld premium gins, voor & door de stad. Hiermee spelen we in op de verbondenheid & trotsheid van de bewoners. Een lifestyle product die vele kansen biedt. Iedere stadsgin is gepersonaliseerd op 6 elementen. City Gin is er voor de stad, dit inclusief de natuur. Hierom streven we naar een 100% duurzaamheid, daarnaast veel plezier en mooie stads communities bouwen!

Deze innovatieve start-up heeft een ambitie voor zowel nationaal als internationaal. Het team is jong en bruisend met de benodigde oudere expertise en ervaring vanuit de markt.

Een hip en nieuw merk, vraagt om een strakke & creatieve social media strategie; Stories, tiktok, reels, nieuwste content ontwikkelen, ar, campagnes maken etc.

Naast de marketing kant van City Gin, is de kwaliteit van het product net zo belangrijk. Hier spelen we in op duurzaamheid en innovatie rondom smaak. Ook hier kijken wij wat de hedendaagse food & beverages branche ons kan brengen.

Hou jij van marketing, (food & beverages) producten, jonge teams, leren door te testen, innovatie en op zijn tijd een gezellige borrel?

Ben je daarnaast pro actief en strevend om je eigen ideeen waar te maken, dan pas je perfect bij City Gin!

We zijn op zoek naar stagiaires voor:

- Sales & retail; zakelijke klanten binnen halen, samen steden uitbreiden, verkoop verhogen, events binnen halen, stad
teams bouwen.( Geef vooral aan waar jou interesses liggen)

- Marketing &Social media: content creeren, stories, reels, tiktok, blogs.( Geef vooral aan waar jou interesses liggen)

- Food & concept ontwikkeling: product & product concept optimaliseren, nieuwe smaken, nieuwe manier van duurzaamheid etc. .( Geef vooral aan waar jou interesses liggen)

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024