Nu solliciteren

Meewerkstage webdeveloper (MBO/HBO)

Functie Webdeveloper
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Eindhoven, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking o.b.v. 40 uur
Stagevergoeding € 375
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

… is een jong en ambitieus bedrijf in de foodsector. Via ons eigen online food platform kan elke food/drink aanbieder zijn producten bij ons verkopen. Met onze software suite bedienen wij deze, nog steeds snel groeiende markt. Wij bieden alle features, tools en inzichten die nodig zijn om de ondernemer weer baas te maken over zijn eigen winkel op de e-commerce markt.  

Binnen dit bedrijf heerst een open en sociale cultuur, waar veel ruimte is voor flexibiliteit en creativiteit. We hebben een mooi kantoor op de High Tech Campus: een internationale, inspirerende werkomgeving en goed bereikbaar met het openbaar vervoer.  

Wij zoeken iemand voor minimaal 4 dagen in de week (startdatum in overleg)

Werkzaamheden

Als Stagiair(e) Webdevelopment ben je onderdeel van onze development afdeling. Je bent een volwaardig teamlid en krijgt de ruimte om een bijdrage te leveren aan diverse taken. In overleg kijken we waar jouw ontwikkel potentie het grootst is.  

De taken waarbij jij ondersteuning zal bieden zijn onder andere:

Wat je bij ons kunt vinden:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wij bieden een uitdagende stage in een leuke omgeving en een gezellig team. Je krijgt de mogelijkheid te ontwikkelen en te groeien tijdens jouw stage. Wij zijn op zoek naar een gedreven persoon die zich thuis voelt in een jonge creatieve omgeving.

Lijkt je leuk om bij Bistroo stage te lopen? Stuur dan je motivatie en CV naar ons toe.

Bistroo

Bistroo is een jong en ambitieus bedrijf in de foodsector. Via ons eigen online food platform kan elke food/drink aanbieder zijn producten bij ons verkopen. Dit kan als restaurant, webshop maar ook als bakker/slager/fruitwinkel/kruidenier.

Onze missie is het herstellen van de scheve dynamiek binnen de bestelsector van eten en het in de kracht zetten van zowel ondernemers als hun klanten. Eten Bestellen zoals het hoort.

Binnen Bistroo heerst een open en sociale cultuur, waar veel ruimte is voor flexibiliteit en creativiteit.

We hebben een mooi kantoor op de High Tech Campus: een internationale, inspirerende werkomgeving en goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024