Nu solliciteren

HEERLIJKe Marketing/Communicatie stage in Rotterdam!

Functie Marketing/Communicatie
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Rotterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking op basis van fulltime meewerken (40 uur).
Stagevergoeding € 325
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Bij ons staat ontwikkeling voorop. Jouw ontwikkeling, de ontwikkeling van jouw collega’s en de ontwikkeling van …. Wij bieden je de kans om de culinaire markt samen met het team te veroveren en eigen te maken. Een HEERLIJK uitdagende stage. Wij werken in een inspirerende werkomgeving in Rotterdam met ambitieuze collega's en klanten van wereldformaat. Stuur je (bij voorkeur originele) motivatie en CV naar ons door. Dit kan naar

De vijf HEERLIJK kernwaarden:

Slim & hard werken

Wij kunnen alleen de top bereiken als onze inzet 115% is. Wij moeten altijd blijven ‘voor’denken of wij op de meest efficiënte manier werken.

‘3 sterrenrestaurant’ service

Onze service is net zo goed als een diner bij een 3 sterrenrestaurant. De ingrediënten zijn de website, emails, marketing en klantenservice. Over alles is tot in detail nagedacht en doen wij met de grootst mogelijke glimlach.

Groei & ontwikkeling

HEERLIJK wil groeien en hard groeien. Dat kan alleen door de beste mensen, die zelf ook willen groeien. Ontwikkeling van jezelf is een belangrijk goed, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Creatief & flexibel

In ons doen en laten denken wij ook buiten de gebaande paden. We kunnen snel inspelen op veranderingen in de markt. Daarmee verrassen en verblijden wij consumenten, restaurants en elkaar.

Vriendschap

Binnen … willen wij alles kunnen bespreken. Wij zijn jong, direct, en positief gestemd. We gaan naar kantoor met een glimlach. Als er iets is, maak niet uit wat, is dat intern altijd bespreekbaar. Naast werken vinden wij het HEERLIJK om samen te borrelen, sporten, eten, fierljeppen en kantklossen.

Jij

Natuurlijk hebben wij een mooie vacaturetekst voor je geschreven. Deze vind je hieronder. Maar wat wij vooral willen weten is wat jij meeneemt: jouw ervaring, motivatie en ambities.

Werkzaamheden

De stage

Gewenste profiel

Grijp jouw kans!

HEERLIJK.NL

HEERLIJK.NL is het inspiratieplatform voor iedereen die graag een vorkje buiten de deur prikt. Wij vinden dat restaurants het leven mooier maken. Ons doel is dan ook om zoveel mogelijk mensen een restaurantervaring te geven. Dit doen wij o.a. door het organiseren van restaurantacties, zoals HEERLIJK Aanbieding, HEERLIJK10Daagse en HEERLIJK Star-edition. Maar ook door restaurants online reserveerbaar te maken zonder specifieke korting.

Met ons grote culinaire netwerk van (top)restaurants en gasten genereren wij honderdduizenden reserveringen per jaar! Trots zijn we ook op onze partners waarmee we succesvol samenwerk(t)en, zoals: American Express, Nespresso, VISA, Mastercard, Primera, ING, VriendenLoterij en meer!

Onze organisatiestructuur is plat met een open en informele cultuur. Wij zijn harde werkers die geen blad voor de mond nemen. Een gedreven team met een opgestroopte mouwen mentaliteit waarbij de focus ligt op kwaliteit.

En zo verwelkomen wij onze nieuwe medewerkers ;)
https://vimeo.com/208238845

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024