Nu solliciteren

Zelfstandige allround ict-stage in Breukelen

Functie ICT-medewerker, 3e of 4e jaars
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4
Locatie Breukelen, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 10 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is opgericht in 2007 en bestaat inmiddels uit 15 enthousiaste, ervaren professionals met uitgebreide kennis van het verbeteren van processen en organisaties. We voeren projecten uit, geven trainingen, doen coaching trajecten en begeleiden implementaties. Omdat een organisatie geen proeftuin is en veranderingen al complex genoeg zijn, gaan wij samen met onze klanten voor: in één keer goed.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

ProjectsOne BV

ProjectsOne is expert in souplesse. Met Lean- en Six Sigma-trainingen én organisatieadvies bieden we uitgebalanceerde ondersteuning om uw organisatie naar een hoger plan te tillen. Dat doen we met een team van enthousiaste professionals, die – zonder uitzonderingen – hoogwaardige kennis en ervaring hebben opgedaan. Ieder gepokt en gemazeld met een schat aan inzichten uit theorie en praktijk van uiteenlopende organisaties.

Onze stijl is open en flexibel. In goede wisselwerking met onze klanten komen we uit op solide maatwerkoplossingen. Ze zijn gericht op een meetbare verbetering van bedrijfsresultaat, klanttevredenheid en motivatie van personeel. We doen waar we voor staan: – complexe veranderingen implementeren we samen in één keer goed –

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024