Nu solliciteren

Stage Sales & Marketing

Functie Maketeer en salesmedewerker
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 9 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is de gezelligste kookschool van Nederland. We organiseren uiteenlopende culinaire workshops, kookcursussen en andere (culinaire) activiteiten op twee toplocaties in Amsterdam. Zowel bedrijven, particulieren, groepen als individuen kunnen bij ons terecht. We willen onze gasten uitdagen met nieuwe kooktechnieken, biologische ingrediënten en smaakvolle recepten.

dit bedrijf is op zoek naar een enthousiaste stagiaire om de sales en marketing manager van van onze vestigingen in Amsterdam te ondersteunen. We werken met een super gezellig, klein en jong team. De werktijden zijn gezamenlijk in te delen als ook het aantal uur per week.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Keizer Culinair

Keizer Culinair is de gezelligste kookschool van Nederland. We organiseren uiteenlopende culinaire workshops, kookcursussen en andere (culinaire) activiteiten op twee toplocaties in Amsterdam. Zowel bedrijven, particulieren, groepen als individuen kunnen bij ons terecht. We willen onze gasten uitdagen met nieuwe kooktechnieken, biologische ingrediënten en smaakvolle recepten.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024