Nu solliciteren

Stage (online) marketing beschikbaar bij dit bedrijf in Amstelveen!

Functie stagiair (online) marketing
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amtelveen, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Afhankelijk van aantal dagen en opleidingsjaar
Stagevergoeding € 200 - 450
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is opgericht in 1996 en heeft exclusieve contracten met prachtige cosmeticamerken voor Benelux. Het kleine team bestaat uit 18 personen waaronder directie, sales, back office, marketing, finance en ware house. Wij zijn een informele organisatie met korte lijnen, waardoor er snel geschakeld kan worden en beslissingen genomen worden. Binnen het portfolio vallen merken als Revitalsh, Murad, Sugarbear en Youngblood.

Werkzaamheden

Op de marketing afdeling hebben wij plaats voor 2 stagiairs, die met het hele marketingtraject voor b2b en d2c kunnen meelopen. Focus ligt op de verbetering van online projecten.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ultra Cosmetics BV

Ultra Cosmetics BV is opgericht in 1996 en heeft exclusieve contracten met prachtige cosmeticamerken voor Nederland en de Benelux. Het kleine team bestaat uit 18 personen waaronder directie, sales, back office, marketing, finance en ware house. Wij zijn een informele organisatie met korte lijnen, waardoor er snel geschakeld kan worden en beslissingen genomen worden. Onze klanten zijn schoonheidssalons, parfumeriezaken, high end kappers en De Bijenkorf. Ultra Cosmetics valt met French House Cosmetics onder de overkoepelde naam welkom partners. Binnen het portfolio vallen merken als Revitalsh, Murad, La Colline en Youngblood.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024