Nu solliciteren

Stage Online Marketing & Social Media @ online marketingbureau

Functie Stagiair Online Marketing & Social media
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Master
Locatie Utrecht, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 450
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Als stagiair online marketing & social media kom je terecht bij een gedreven en tof online marketingbureau in Utrecht. Je gaat je bezighouden met diverse marketingwerkzaamheden voor onszelf en toffe klanten. Zo hebben wij een paar mooie projecten liggen voor stagiairs. Ben je leergierig, enthousiast, steek je graag je handen uit de mouwen en ben je op zoek naar een marketingstage bij dit bedrijf? Lees dan verder en solliciteer.

Werkzaamheden

Samen bepalen we wat je gaat doen, want jouw interesse en motivatie zijn voor ons ook belangrijk. Je leert veel over hoe je verschillende marketingprojecten stroomlijnt. Verder ga je enorm veel kennis en ervaring opdoen en met de vetste en nieuwste marketingtools en technieken die goed op je cv zullen staan. Zo ben je na je stage klaar om als beginnend marketingprofessional aan de slag te gaan. In overleg kun je met de volgende werkzaamheden te maken krijgen:

Gewenste profiel

Volg je een hbo-opleiding in een richting als communicatie, commerciële economie, small business of een andere opleiding waarin nieuwe media en/of marketing een belangrijk onderdeel zijn? En ben je op zoek naar een toffe stageplek? Bij dit bedrijf kun je als stagiair online marketing & social media je handen uit de mouwen steken.

Wat bieden wij

Het team waar je deel van gaat uitmaken is gedreven, ondernemend en barst van de relevante kennis. We gaan je goed helpen en begeleiden en zorgen dat we je altijd eerlijke, maar positief kritische feedback geven waar je wat mee kan. Qua bedrijfscultuur moet je tegen flauwe grappen kunnen (zelf maken is ook welkom!) ;). Verder werken we vanuit de hippe kantoorlocatie Dotslash. Hier zitten veel start-ups en scale-ups. Last but not least: misschien wel een baan aan het einde van je stage! Verder kun je het volgende verwachten:

Wil je meer informatie of direct reageren?

Wil je meer over ons of de stageplek weten? Of ben je nu al zo enthousiast dat je al halverwege je motivatiebrief bent? Stuur deze dan samen met je cv naar info@marketeagle.nl of bel ons voor meer info.

MarketEagle

MarketEagle is een Growth Marketingbureau. Wij helpen scale-ups en MKB-bedrijven om te groeien. Zo verbeteren wij de marketing-ROI door meer potentieel uit online te halen.

Dat betekent ook dat wij niet altijd zomaar ontwikkelen wat onze klanten aan ons vragen. Dat lijkt een beetje dwars. Maar wij vragen liever eerst naar de online doelstellingen en het waarom. Vaak beginnen we bij het ontwikkelen van een messcherpe strategie waarmee we gericht tot groei kunnen komen. Dan mouwen opstropen en aan de slag!

Ons verhaal.
MarketEagle is ontstaan vanuit een passie voor online marketing en ondernemerschap. We zijn oprecht betrokken en hebben een sterke focus op het realiseren van bedrijfsgroei voor onze klanten. Dat doen we door iedere keer een mix van marketingmiddelen en technieken in te zetten die past bij de situatie van onze klant.

Onze slogan Goals, Grip, Grow,
Goals omdat we we altijd vanuit doelstellingen werken. Grip omdat we een aanpak gebruiken die houvast geeft voor alle betrokkenen. Grow is de uitkomst van doelen stellen en grip creëren tijdens de uitvoering van de werkzaamheden of het project.

Onze cultuur
We hebben een ondernemende bedrijfscultuur, waarbij we elke dag een beetje beter willen worden. Verantwoordelijkheid en vrijheid liggen dan ook in het team. Daarom vinden we proactiviteit, ondernemerschap en oplossingsgerichtheid belangrijk. Zo nemen we ons werk serieus, maar zien we juist ook overal de humor van in. Zo is het altijd gezellig op kantoor terwijl we wel veel gedaan krijgen – en goed ook. Want het belangrijkste: we werken allemaal keihard aan de groei van onze klanten, het individu én die van MarketEagle.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024