Nu solliciteren

HBO meewerkstage Online Marketing & Communicatie in IJsselstein

Functie Online Marketeer & Communicatie Medewerker (Stage)
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, WO-Bachelor
Locatie IJsselstein, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Heb jij gevoel voor wat scoort op social media en wil jij graag meer leren over online marketing in een jong team? Dan hoor jij thuis in het team van this company. Wij zoeken een stagiair die het leuk vindt om in de spannende wereld van eindexamenleerlingen te werken. Die de taal van jongeren spreekt, een stukje klantenservice oppakt en mee wil denken over de groeimogelijkheden van this company.

this company is het snelst groeiende eindexamenplatform van Nederland. This company brengt online examentrainingen, samenvattingen en oefenboeken uit van de examenstof, heeft een eigen app en een kantoor in IJsselstein. Wij zetten iedere dag alles op alles om het leren voor middelbare scholieren makkelijker én leuker te maken. Onze manier van communiceren is jong en vlot. This company is opgericht in 2012 door drie studievrienden. Je komt dus terecht in een jong en enthousiast team.

Dit ga je doen

Wanneer wordt de examenuitslag bekendgemaakt en helpen bananen echt tegen examenstress? Als Digital Allrounder geef jij antwoord op dit soort vragen. Jij bent, zowel telefonisch, via mail als via social media, een belangrijk aanspreekpunt voor onze klanten: voornamelijk eindexamenleerlingen en ouders. Je geeft informatie, beantwoordt vragen en zorgt ervoor dat klanten altijd met een positief gevoel het gesprek verlaten. Je houdt daarnaast onze content op TikTok en Instagram bij en bekijkt samen met onze marketeer hoe we het maximale uit ons advertentiebudget kunnen halen. Je denkt tevens mee over nieuwe mogelijkheden op het gebied van (online) marketing. Kortom, je gaat van alles leren over online marketing en communicatie.

Zo ziet jouw dag eruit

Als je ’s morgens op kantoor komt, drink je eerst koffie. Of thee, als je dat lekkerder vindt. Samen met Gui, Richard, Jowi, Winston, Jorien, Sasja, Kaj en Inge neem je kort de dag door. Je opent de mailbox en kijkt welke vragen van klanten het eerst beantwoord moeten worden. Je beantwoordt ook de openstaande Whatsappjes. De eerste toetsweek staat op het punt van beginnen, dus komen er veel meer vragen binnen dan normaal. Tegen een uur of elf bekijk je samen met onze marketeer de resultaten van de lopende advertentiecampagnes op social media. Het budget voor betaald adverteren op Instagram is bijna op, dus bepalen jullie samen aan de hand van de statistieken of daar nog iets bij moet of niet.

Na de lunch pak je de social media-planning erbij om te zien of er nog voldoende berichten ingepland staan voor Instagram en TikTok. Je ziet dat de examentips bijna op zijn, dus ga je op zoek naar nieuwe tips en je maakt daar leuke afbeeldingen bij. Je schrijft pakkende captions en plant de berichten in. Tussendoor krijg je een telefoontje van een leerling die niet weet hoe hij de samenvatting Economie in de this company-app moet lezen. Gelukkig weet jij dat wel, dus je legt het uit. Dan beantwoord je nog wat berichten op Instagram, denkt na over een leuke Tag & Win-contest en kijkt tot slot hoe we kunnen groeien op TikTok.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Interesse?

Stuur ons jouw CV met motivatiebrief naar info@examenoverzicht.nl.

ExamenOverzicht

ExamenOverzicht helpt leerlingen slagen voor het eindexamen op de middelbare school. Dit doen we door online examentrainingen, samenvattingen en oefenboeken aan te bieden voor het eindexamen van alle vakken en alle niveaus (VMBO, HAVO, VWO). We zetten ons elke dag in om onze producten te verbeteren en nieuwe producten te ontwikkelen. Alles om ervoor te zorgen dat we nog meer leerlingen helpen slagen voor het eindexamen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024