Nu solliciteren

Afstudeerstage finance & control / accounting bij dit bedrijf in Amsterdam!

Functie Afstudeerstage Finance & Control / Accounting
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Volg jij een hbo of universitaire opleiding op het gebied van bedrijfseconomie, finance & control, accounting of iets dergelijks, en zoek je een plek voor een mooie stage? Die kunnen wij jou bieden!

Werkzaamheden

We kunnen allerlei mogelijkheden voor een uitdagende en leerzame afstudeerstage bieden. Samen met jou kunnen we vast komen tot een project die goed aansluit op jouw wensen, de eisen van je studie, en natuurlijk ook op hetgeen wij goed kunnen gebruiken. Wij zullen jou optimaal begeleiden en je de kans geven veel te leren, en daarvoor sta jij gretig open!

Gewenste profiel

Bij dit bedrijf leveren we een buitengewone bijdrage aan de groei en het succes van ondernemers. Wij zoeken slimme, enthousiaste afstudeerders die ook een buitengewone bijdrage kunnen en willen leveren. Bij ‘slim’ gaat het ons niet zozeer om de hoogste cijfers maar wel om goed ontwikkelde analytische vaardigheden en een kritische blik. Je bent van nature nieuwsgierig en leergierig, en ook bereid de mouwen op te stropen en te knallen. Natuurlijk kun je goed met cijfers en IT overweg.

Je zoekt een afstudeerstage voor jouw hbo of WO opleiding in de richting van bijvoorbeeld accountancy, (bedrijfs)economie, finance & control of bedrijfskunde en bent minimaal 32 uur per week voor de afstudeerstage beschikbaar.

Wat bieden wij

Wij zijn een ondernemende, innovatieve en snel groeiende organisatie en helpen onze klanten met administratie, fiscale aangiften, bedrijfseconomisch en fiscaal advies, salarisadministratie, HR-advies, IT en ondernemersbegeleiding. Wij kijken breder en verder om onze klanten van dienst te zijn, en lopen voorop als het gaat om vakinhoud, IT-toepassingen en nieuwe dienstverlening. We hebben kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Purmerend.

RS Finance

Wij zijn een ondernemende, innovatieve en snel groeiende organisatie die diensten levert op het gebied van administratie, fiscale aangiften, bedrijfseconomisch en fiscaal advies, salarisadministratie, HR-advies, IT en ondernemersbegeleiding. Wij kijken breder en verder om onze klanten van dienst te zijn, en lopen voorop als het gaat om vakinhoud, IT-toepassingen en nieuwe dienstverlening. We hebben kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Purmerend.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024