Nu solliciteren

HBO Meeloopstage Logistiek bij dit bedrijf in Zoetermeer!

Functie Meewerk stagiair(e) Logistiek, Supply Chain en Voorraadbeheer
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, WO-Bachelor
Locatie Zoetermeer, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari 2024
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 225 - 375
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij de gedreven logistieke professional die met zorg onze logistieke processen bewaakt aan de hand van diverse Kpi's? Lees dan verder!

Wat je gaat leren

Tijdens jouw stage ga je hands-on ervaring opdoen op onze logistieke afdeling, waarbij je direct samenwerkt met de supply chain manager.  Je zult betrokken zijn bij diverse taken, zoals het beheren van zowel interne als externe kwaliteit aan de hand van Kpi's (Key Performance Indicators), Quality Control van producten, het coördineren van de logistieke lijn met China, voorraadbeheer, en het verbeteren en bewaken van onze logistieke processen in Nederland. Kortom, je krijgt een volledig beeld van de gehele Supply Chain.

Je dagen zijn zeer divers tijdens deze stage. De eerder genoemde taken lopen door elkaar, daarom is het essentieel dat jij stressbestendig bent en het overzicht kunt bewaren.

Als je energie haalt uit uitdagingen, en als zelfstandigheid jou blij maakt, lees dan verder.

Over ons bedrijf - dit bedrijf

Wij zijn internationaal actief op verschillende online platformen, waaronder …m en …. Binnen de Benelux staan we bekend om onze merken For The Win, Sleepy Friends, Happy Goods, NOI Amsterdam, NOHRD, Happy Painter, e. volve en Studio ME, en we hebben talloze nieuwe projecten in ontwikkeling. Onze focusgebieden omvatten gaming desks & accessoires, huisdecoratie, tuinproducten, keukenverbeteringen, telefoonaccessoires & statieven, badkamerartikelen en feest-hobbyproducten.  Als jong en snelgroeiend team hechten wij veel waarde aan effectieve begeleiding, waarbij eigen inbreng essentieel is. Uiteraard ontbreekt een positieve werksfeer niet, en is er regelmatig ruimte voor een gezellige vrijdagmiddagborrel!

Wat maakt een stage bij dit bedrijf anders en welke meerwaarde biedt het jou?

Bij dit bedrijf geven we onze stagiairs de regie over hun eigen leertraject. Ongeacht je stagefunctie word je dagelijks uitgedaagd met nieuwe taken, waardoor je optimale persoonlijke ontwikkeling kunt ervaren. Wij zijn toegewijd aan het ondersteunen van jouw groei, zodat je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het ondernemerschap van onze organisatie. Je krijgt de kans om in een dynamische stageomgeving zelfstandig te werken en waardevolle ervaring op te doen die je voorbereidt op jouw toekomstige carrière.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Jouw werkomgeving (locatie)

Je gaat aan de slag in ons Distributiecentrum (DC) in Zoetermeer, dat goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. Het treinstation Zoetermeer Seghwaert bevindt zich op slechts 10 minuten lopen, en we bieden ook gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Ben jij klaar voor groei?

Bij Avanta Group B.V. omarmen we groei, moed en vernieuwing. Op slechts 4 jaar oud zijn we volop bezig met onze opmars naar de top door middel van diverse opgezette merken, met als doel Europa te veroveren op het gebied van e-commerce. Dit vraagt om een winnaarsmentaliteit en een team dat elkaar stimuleert. Het geven van feedback en groeien door deze interactie is waar wij voor staan, samen, voor elkaar.

Contactgegevens Avanta Group B.V.

Adres: Wattstraat 48D, Zoetermeer 

Telefoon: +31 (0) 6 24 47 47 35‬ 

E-mail: amine@avantagroup.nl

Contractduur: 4-10 maanden 

Soort dienstverband: Fulltime, Stage

Avanta Group B.V.

Wij staan voor groei, moed en vernieuwing. 2,5 jaar oud en we zijn in de klim naar de top om via verschillend opgezette merken europa te veroveren op E-commerce gebied. Hierbij hoort een winnaarsmentaliteit en een team dat elkaar verder helpt. Feedback geven aan elkaar en groeien van deze interactie is hetgeen waar wij voor staan, voor elkaar, door elkaar.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-1-2024