Nu solliciteren

Online Sales, Marketing & Communicatie - meewerkstage - …m/Amazon - Rijswijk (Zuid Holland)

Functie Meewerkstage online sales, marketing & communicatie
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Rijswijk, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari 2024
Stageduur 4 - 9 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij in de praktijk leren op het gebied online Sales, Marketing & Communicatie binnen de grootste online platformen als …m & Amazon waar maandelijks 200.000 klanten onze artikelen bekijken? Wil jij je daarnaast ontwikkelen binnen een dynamische, platte en informele organisatie? Lees dan verder!

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga je meewerken op de afdeling Sales & Marketing en zal je direct schakelen met de coördinator. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de verkoop, en de visuele en tekstuele uitingen op …m, en Amazon.

De sales taken hebben te maken met het in de gaten houden van onze sales, wat ga je doen als een product daalt of juist stijgt in verkoop? En hoe forecast je sales zodat er genoeg producten aanwezig zijn? Verder behoren analyse's op concurrenten/reviews en retouroptimalisatie tot de uitdagingen waar je je in gaat verdiepen.

Qua marketing ga je je bezig houden met het opzetten van conversieverhogende afbeeldingen en teksten van nieuwe en bestaande producten (het beheren van de listings). Dit doe je met een lokaal en een online internationaal team die de ideeën tot leven brengt. Daarnaast zul je productverbeteringen gaan opsporen door de feedback van klanten zorgvuldig te analyseren. Maak jij onze producten beter?

Jouw dagen zijn super divers tijdens deze stage. De hierboven genoemde taken lopen door elkaar, daarom ben jij stressbestendig en kan je het overzicht bewaken. Je schakelt met collega’s, tekstschrijvers en fotografen die onze visie zo goed mogelijk uitdragen.

Kortom: enorm veel leren en ontwikkelen in een snelgroeiende branche!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Groei jij mee?

Wij staan voor groei, moed en vernieuwing. 3,5 jaar oud en we zijn in de klim naar de top om via verschillend opgezette merken Europa te veroveren op E-commerce gebied. Hierbij hoort een winnaarsmentaliteit en een team dat elkaar verder helpt. Feedback geven aan elkaar binnen een veilige omgeving en groeien van deze interactie is hetgeen waar wij voor staan, voor elkaar, door elkaar.

Kom jij ons versterken? Vertel wie je bent en waarom jij dé stage kandidaat bent die wij zoeken. Solliciteer direct, beperkte plekken!

Avanta Group

Avanta Group B.V.

Wij staan voor groei, moed en vernieuwing. 2,5 jaar oud en we zijn in de klim naar de top om via verschillend opgezette merken europa te veroveren op E-commerce gebied. Hierbij hoort een winnaarsmentaliteit en een team dat elkaar verder helpt. Feedback geven aan elkaar en groeien van deze interactie is hetgeen waar wij voor staan, voor elkaar, door elkaar.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-1-2024