Nu solliciteren

Uitdagende stageplek bij de leukste Uitgeverij voor de marketing van non-fictie en lifestyle!

Functie Stagiair(e) voor de marketing van non-fictie en lifestyle
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 36
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking € 350,-- o.b.v. fulltime 36 uur
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Zit het schrijven in je bloed en ben je helemaal thuis in de social media. Dan is dit je kans om bij de leukste uitgeverij stage te komen lopen!

Werkzaamheden

In deze functie draai je volledig mee op de marketingafdeling binnen de fondsen non-fictie en lifestyle. Een groot deel van je tijd ben je bezig zijn met het creëren van content voor social media en de websites van Spectrum Lifestyle en Spectrum Non-fictie. Ook schrijf en verstuur je persberichten. Daarnaast ondersteun je de marketeers in hun dagelijkse werkzaamheden zoals het organiseren van boekpresentaties, beurzen, evenementen, auteursbezoeken en signeersessies.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Kortom, ben je op zoek naar een uitdagende en leerzame stage op een marketingafdeling waar een jong en dynamisch team zit? Kom dan snel een kop koffie met ons drinken!

Stuur daarvoor je CV met een korte motivatie naar hr@lannoomeulenhoff.nl.

UITGEVERIJ UNIEBOEK | HET SPECTRUM

Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum B.V. is een van de grootste algemene boekenuitgeverijen in het Nederlandse taalgebied. De uitgeverij is bekend door succesvolle uitgaven op het gebied van non-fictie, waaronder lifestyle, culinair, psychologie en spiritualiteit, geschiedenis, biografieën, populaire wetenschap en journalistiek. Daarnaast is de uitgeverij met de imprints Van Holkema & Warendorf, Van Goor en Best of YA een grote speler binnen kinder- & jeugdboeken en Young Adult. Ook Spectrum Fictie, Capitool (reisgidsen), Paper Life (invulboeken en journals), Forte (culinair, creatief en groen), Winkler Prins (online encyclopedie) en Prisma (taaltrainingen en -producten) behoren tot Unieboek | Het Spectrum.

Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum is onderdeel van LannooMeulenhoff B.V. en is gevestigd op de 14e en 15e verdieping van de Mondriaantoren in Amsterdam. Een inspirerende, creatieve omgeving met een fantastisch uitzicht over de hele stad.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024