Nu solliciteren

Uitdagende stageplek redactie bij de leukste Uitgeverij!

Functie Stagiair redactie lifestyle
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 36
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking € 350,- o.b.v. fulltime 36 uur
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

De stagiair loopt mee met de dagelijkse werkzaamheden op de afdeling en zorgt voor een optimale ondersteuning van de redactie lifestyle. Onder dit imprint vallen de boeken op het gebied van populaire psychologie, culinair, gezondheid, spiritualiteit, ouderschap en opvoeding, reizen en verhalende non fictie. Wij bieden je een jong en dynamisch team waarbinnen veel ruimte is om te leren en eigen initiatief te tonen. De stageperiode is vanaf februari 2023 (bij voorkeur minimaal 4 maanden). De stagevergoeding bedraagt € 350,- bruto per maand o.b.v. 36 uur.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Voor meer informatie over deze stageplaats kun je contact opnemen met Antje Bosscher, \Antje.Bosscher@unieboekspectrum.nl

Interesse? Stuur je motivatie en CV naar \<hr@lannoomeulenhoff.nl> ter attentie van HR.

UITGEVERIJ UNIEBOEK | HET SPECTRUM

Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum B.V. is een van de grootste algemene boekenuitgeverijen in het Nederlandse taalgebied. De uitgeverij is bekend door succesvolle uitgaven op het gebied van non-fictie, waaronder lifestyle, culinair, psychologie en spiritualiteit, geschiedenis, biografieën, populaire wetenschap en journalistiek. Daarnaast is de uitgeverij met de imprints Van Holkema & Warendorf, Van Goor en Best of YA een grote speler binnen kinder- & jeugdboeken en Young Adult. Ook Spectrum Fictie, Capitool (reisgidsen), Paper Life (invulboeken en journals), Forte (culinair, creatief en groen), Winkler Prins (online encyclopedie) en Prisma (taaltrainingen en -producten) behoren tot Unieboek | Het Spectrum.

Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum is onderdeel van LannooMeulenhoff B.V. en is gevestigd op de 14e en 15e verdieping van de Mondriaantoren in Amsterdam. Een inspirerende, creatieve omgeving met een fantastisch uitzicht over de hele stad.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024