Nu solliciteren

Leerzame stageplek bij een snel groeiende hospitality startup

Functie Assistant General Manager
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor
Locatie Den Haag, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per April 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf helpt particulieren, vakantieparken en VVE’s bij de verhuur en beheer van recreatief vastgoed. Samen met partners en het gebruik van de nieuwste technologie professionaliseren wij de markt en optimaliseren wij bezettingsgraad en nachprijzen vanuit ons kantoor in Den Haag.

Werkzaamheden

In deze rol ben jij hét aanspreekpunt van onze klanten en gasten. Daarbij is het zaak om snel en accuraat antwoord te geven op allerlei verzoeken zowel, telefonisch als via e-mail en chat. Het maakt voor jou niet uit of dat in het Nederlands of Engels is. Het maken en verspreiden van nieuwe advertenties, prijsoptimalisatie, het coördineren van lokale werkzaamheden, het verwerken van omboekingen of afhandelen van specifieke verzoeken zijn voorbeelden van je dagelijkse werkzaamheden.

Jij wordt dé expert en hebt een antwoord op iedere vraag en een oplossing voor elke uitdaging. Jij weet de verwachtingen van de klant iedere dag weer te overtreffen! Je krijgt bij deze stageplek te maken met verschillende soorten klanten uit allerlei werelddelen, die bij jou terecht kunnen met hun hun vragen. Daarnaast help je om de bedrijfsvoering efficiënter en effectiever te maken samen met het management.

Gewenste profiel

Iedereen heeft talent. Jij ook, alleen jij hebt die skills die ons gaan versterken. Naast het volgen van een HBO opleiding, het liefst in de richting van Hospitality Management, Hotelmanagement of Communicatie en affiniteit met klantcontact ben jij:

Wat bieden wij

Wij geloven in plezier hebben in je werk. Ben jij gelukkig, dan straalt dat af op ons team en onze klanten. Om er zeker van te zijn dat wij beste uit jou halen, bieden we het volgende:

Herken jij jezelf in dit profiel? Mail of bel +31633305575 voor meer informatie en een kennismakingsgesprek.

Veluwe Verhuurbemiddeling

Veluwe Verhuurbemiddeling helpt particulieren, vakantieparken en VVE’s bij de verhuur en beheer van recreatief vastgoed. Samen met partners en het gebruik van de nieuwste technologie professionaliseren wij de markt vanuit ons kantoor in Den Haag.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-4-2024