Nu solliciteren

📢Marketingcommunicatie Stagiaire gezocht! 🌟 Venlo | Stage | €400,- | Start: feb'24 | dit bedrijf

Functie All-round Marketing Communicatie Stagiaire
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Venlo, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

We zijn op zoek naar een leergierige en energieke tribe-member die samen met ons positieve herinneringen wil creëren!
Bij dit bedrijf maak je volwaardig onderdeel uit van onze tribe. Samen met ons werk voer je verschillende taken op het gebied van (Online) Marketing & E-Commerce uit. 

Voel jij je helemaal thuis in de wereld van sociale media, content creatie, e-commerce en  evenementen? Dan hebben wij dé stageplek voor jou!

Werkzaamheden

Je werkt actief mee bij het creëren en uitvoeren van marketing campagnes voor de trade, retail en e-commerce markt. Hieronder een aantal voorbeelden van de verschillende taken die je zult uitvoeren:  

Geen dag zal hetzelfde zijn!

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Is dit de stageplek waar jij jezelf de komende 5-6 maanden ziet groeien? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar Katie.Cowan@wd40.nl

Wil je de uitgebreide vacature bekijken, of heb je nog vragen over de vacature of over het bedrijf dan kun je me ook altijd mailen, appen of bellen.

WD-40 Company Limited

WD-40 Company is genoteerd aan de NASDAQ-beurs in New York en al bijna 70 jaar worden onze professionele producten gebruikt in meer dan 176 landen wereldwijd - in industrie en handel, maar ook voor doe-het-zelf hobby en huishouden.

De vestiging in Venlo verzorgt sinds 2013 de Nederlands, Belgische en sinds 2022 de Baltics en Nordics markt. Onze betrokken en gemotiveerde Benelux tribe werkt elke dag met als doel positieve herinneringen achter te laten bij onze klanten, leveranciers, partners en eindgebruikers. Binnen WD-40 Company is iedereen gepassioneerd over onze mensen, onze cultuur en onze merken. Wij zoeken daarom ook talent die zich kan vinden in onze WD-40 Values.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024